mandag 23. juli 2018

Tavlefolie

Kan brukes både til dekorasjon og tavlebruk. Whiteboardtusj følger med. Vi kan foliere hele vegger eller mindre områder med tavlefolien. Vi tilbyr et bredt sortiment innen hobby og diy på nett.


Tavlefolie

Køb selvklæbende tavlefolie på mål helt ned til millimeter. Lav din egen tavle til familiens madplan fx. Bestil tavle folie idag. Se de kreative ideene med. Dette er en selvklebende tavlefolie som finnes i grønn og sort.


Ideell for daglige endringer som menyer i barer og restauranter. Fra kontorer til barnerom, slette. Selvklebende folie i metermål. Folien har et permanent solventbasert lim med en tykkelse på hele 180mic. Både kritt og blackboardpenner kan brukes på folien.


Tavlefolie

Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Skriv eller tegn med kridt eller kridttusch. Se hele udvalget af tavlefolie her. Du trenger en saks, en rull med tavlefolie og et par minutter. Krittet følger med i rullen med folie.


Det du trenger er folie og saks. Genial tavle til vegg eller dør. Festes på et glatt underlag. Skriv beskjeder eller annen info direkte på døren eller veggen med kritt. Disse nettsidene bruker cookies som er små tekstfiler som lagres på din enhet når du bruker nettsidene.


Tavlefolie

Cookies brukes for å gi deg den beste brukeropplevelsen og. Se også kalender i tavlefolie. Kreativ løsning til barnerommet, kjøkkenet, personalrommet. Brug tavlefolien til madplan, huskeliste m. Tavle folie i høj kvalitet. Stort udvalg af tavlefolie og magnetfolie.


Brug folien til at lave kridttavler eller magnettavler. Beklæd fx dine skabslåger og skab dine egne tavler til at skrive. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om.


Tavlefolie

Klisters på de fleste overflater. Tegnes på med kritt i alle farger. Vaskes med vanlig vann og klut, eller svamp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.