torsdag 5. juli 2018

Frittstående gasspeis

En innovativ og spektakulær peis for de som ønsker noe spesielt. Er ønsket å sette en peis i et rom som ikke. Kompakt og virkningsfull gasspeis med stort peisbål. Godkjent for kontinuerlig drift.


Gir kW og har markedets høyeste virkningsgrad. Moderne, frittstående 3-sidig gassovn i svart støpejern.

Leveres med Carrera-stein el. Frittstående tresidig peis. Når behovet for hurtig oppvarming melder seg gir disse modellene deg varme på et øyeblikk. Varmefag har Norges største utvalg av gasspeiser. Se pris på gasspeisen som passer til ditt hjem.


Ble kun brukt om vinteren. En gassovn er et produkt som vil øke komforten på hytta! Steel Manhattan i børstet stål og stort stål. Ildsjelen AS Sandviksvn.

En gasspeis krever lite vedlikehold og minimal innsats for å få fyr i. De fleste gasspeiser leveres med fjernkontroll. Her får du tips og råd om gasspei. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Med sitt meget spesielle, gule flammebilde ser Sunflame ut som en koselig gasspeis. Eletrisk peis Produkter Brosjyrer Spørsmål og svar Magasinet. Tolcon Innstallatør Teknologien Om Tolcon.


Vi har et bredt utvalg peiser. Gasspeis Produkter Brosjyrer Spørsmål og svar Magasinet. Stadig flere boligeiere ønsker gasspeiser i stedet for tradisjonelle vedfyrte. En av grunnene er at det er lettere å sette opp, også for dem som ikke. Peisovn og vedovn er frittstående og produsert i stål eller støpejern.


Ovnene er ofte lakkert og kommer i farger som sort, grå, hvit, mocca og nikkel. Forbud mot gasspeis Først tok de oljefyren, så parafinovnen. Terrassevarmer og gasspeis.


En terrassevarmer fra Sunwind forlenger hagefesten. Kan brukes frittstående eller bygges inn,. Joomla SEF URLs by Artio. Faber Aspect Premium CL.

Blokkmodulene i overkant av brennkammeret. Bare fordi høsten er kommer, betyr det ikke at man ikke kan nyte lange sommerkvelder året rundt. Utendørs gasspeis er løsningen.


En frittstående eller vegghengt peis fra TenderFlame er en trygg og svært enkel måte å få peis på. Trenger ingen tillatelser. De helt spesielle Focus peisene leveres i et spennende utvalg av RPV i Norge. Se hva vi kan tilby av gasspeiser og DV-avgassrør, eller bla igjennom brosjyren vår!


Stilfull gassovn i kremfarget utgave på 3kW som ikke krever pipe. Gassbeholder plasseres skjult inne i ovnen. Vi murer peis etter din tegning eller etter forslag fra oss.


Vi er stolt forhandler av peiser fra Nordpeis, Jyde, Dovrepeisen, Granit og Lotus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.