mandag 28. mai 2018

Bygg vinkjeller

Håndlagde møbler av vintønner. Et must for alle vinkjennere. Dårlig lagring kan ødelegge selv den beste vin. Løsningen kan være å etablere din egen vinkjeller.


Du trenger ingen kjeller for å lage en proff vinkjeller.

Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Og endelig kommer vi til sakens kjerne, Herr Nersveen skulle bygge vinkjeller. DNB Eiendom - Hele Norges Eiendomsmegler.


Hovedkontor: Dronning Eufemiasgt. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. En vinkjeller kan bygges hvor som helst. Vil du samle på vin kan vi hjelpe deg med isolering, interiør, kjøling og dører, og ikke minst: å bygge opp din vinsamling.


Det å lagre vin er slett ikke forbeholdt ekspertene, og det er ikke nødvendig med en avansert vinkjeller.

Har du et kjølig rom er det et greit ste. Hvordan skal en vinkjeller være? Vi er heldige i Norge der klimaet er gunstig for vinlagring. Det er ikke tvingende nødvendig med dyre investeringer for å ha. Vinoteca befarer, designer, bygger og fyller din vinkjeller.


Ingen vinkjellere er like og vi bygger de i din stue, på ditt kjøkken,. Fuktighet spiller en viktig rolle i en god vinkjeller. Korker er mest påvirket av fuktigheten.


En tørr kork tillater oksygen å virke inn i. De fleste av disse er viner, og de fleste holder til i den såkalte. Ulf Dalheim har fått drømmeoppgaven for en vinkjenner. Han skal bygge opp landets største vinkjeller og en særegen vinbar til nyåpningen av Britannia. Vinkjellerløsninger for store eller små rom. Ulike modulløsninger i eik, stål eller bøk som lar deg bygge ut etter behov.


Nå er det riktignok ikke noen jeg kjenner til som har bygd et lagringssted for én flaske vin,. En ting er å ha vinkjeller ,.

Bygg din egen vinkjeller Før du begynner, husk at det ideelle vinkjelleren må gi konstant temperatur, fuktighet og mørke. Legg til at godt ventilert og rene. Det tar derfor kun få dager å sende din nye vinkjeller -innredning til deg.


Et kjølerom er nyttig å ha, men det må bygges riktig. Kjølerom bør bygges som et “rom i rommet”. Endres utseendet når murverk impregneres?


Med et kjøleanlegg i vinrommet lagres vinen under optimale forhold. Det opplagte valget i Longyearbyen “Huset” er Longyearbyens mest legendariske bygg. I mørketiden ser du det opplyst som et slott øverst i dalen. Vinkelbygg er rangert som 97.


Vi har en klassisk vinkjeller , med viner fra Frankrike, Italia, Tyskland og Spania. Huset er et Longyearbyens mest legendariske bygg. BYGG SELV: flotte vedskjul. Vedskjul med løse vegger.


Smart løsning til tørr ved.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.