tirsdag 24. april 2018

Male gangen

Reserver ditt Hotell i Male online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.

Rask levering og super service! Entreen er husets første rom. Det første du møter når du selv kommer hjem, eller der du ønsker gjestene velkommen. La fargene være med å skape. Ingrid fant en perfekt fargepalett som hjalp til med å rydde opp i gangen hennes.


Se hvilken fargepalett hun malte med. Hvis du skal male på glatt filt eller vev,.

Her finner du beskrivelser på hvordan du kan male inne. Siden gangen ofte er lang og smal eller lite og trangt er belysning veldig viktig. I stedet for å male alle vegger fra gulv til tak, kan du tenke nytt. Denne stilige gangen fikk et løft med en trendy, grafisk stil der også knaggrekke. Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive fargen, men jeg.


Skal du male veggene inne? Gangen er rommet som ønsker deg velkommen, men som også skal gi plass til ytterklær, sko og paraplyer – uten at det ser rotete ut. En liten fargeklatt på rett sted kan få kjøper til åpne lommeboken. Eier valgte selv ut en grønnfarge til gangen. Du skriver ikke i spørsmålet ditt hvilket rom dette gjelder, noe som også bør virke inn på beslutningen om gulvet skal males eller ikke.


Er det snakk om en gang. Hva blir riktig i ditt rom? Interiørarkitekt Adele Kløve gir deg gode tips. Her får du fargeideer og praktiske råd til gangen.


Velg malerulle ut fra det underlaget du.

Trepanel er i utgangspunktet fint. Hadde jeg hatt hytte, hadde jeg hatt mye trepanel. Det er ingen hemmelighet at det koster en hel del å skulle pusse opp. Nå er det malt, og det ser. Jeg hadde litt trepanel i gangen.


En løsning som ikke lager et like stort hull i lommeboka, er å male de gamle flisene du har. De elevene som greier gangeprøven ganger og får gangediplom, setter så i gang med den store deleprøven. Når malingen er tørket, snu treet og mal det på den andre siden. Mal fuglehuset og lim en liten trefugl på taket.


Her er noen tidstriks som kan være smarte å ha i bakhodet før du setter i gang. Lurte litt på å male gangen i linblå. De rødbrune terrakottaflisene passet liksom ikke helt inn til det isblå skoskapet mitt.


Tekst og illustrasjoner: Anne Schjelderup Filosofiske spørsmål: Anne Schjelderup og Øyvind Olsholt Sist oppdatert: 2. Her har dere litt info og inspirasjon om det å male på gamle fliser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.