torsdag 5. april 2018

Kmix kjøkkenmaskin tilbehør

Velg blant blendere, juicepresser, frityrkoker og mye mer i nettbutikken! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Mangler du tilbehør til din kjøkkenmaskin har vi et bredt utvalg av minihakkere, kjøtthakkere, rivjern, juicepresser, visper eller boller til gode priser. Det ergonomisk utformede kontrollhjulet og uttaket for tilbehør er praktisk plassert foran på.


Kenwood Kmix håndmikser HMX7(hvit) 759. Levere produktet og tilbehør i samme stand som da det ble kjøpt.

Denne høyytelses multi-kjøttkvernen leveres med skiver for: fin, medium og grov maling av kjøtt, fjærkre, fisk og grønnsaker. Vi sitter klar ved telefonen fram til klokken 16:oo, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under. Har også lyst til å investere i en kmix kjøkkenmaskin. Denne grønne kjøkkenassistenten kan bli et nytt spennende tilskudd på et kjøkken.


Med dette tilbehør i aluminium og rustfritt stål som festes på maskinens fremre kraft. Søk etter kenwood kmix kjøkkenmaskin på Kelkoo. Vi hjelper deg å velge blant varer.


Og med rett tilbehør kan man også bruke den som blender,.

Utstyrt med strømuttak i front for tilbehør som kjøttkvern, pastaskjærer,. Visp, eltekrok, K-mikser og sprutelokk følger med. Maskinen er i god stand. Kraftig kjøkkenmaskin med testkarakter av 10.


Passer til Kmix modellene. Trenger du ny kjøkkenmaskin ? Stort udvalg af tilbehør til de førende mærker indenfor køkkenudstyr. Se det store udvalg - og find frem til det som passer lige netop til dit udstyr. Den har en generøs bolle på liter og fire innebygde kraftuttak for bruk av ulike tilbehør , lav,.


G3Ferrari har i Pastaio klart å integrere en smart kjøkkenassistent med en kraftig kjøkkenmaskin. Tilbehør til laptop og nettbrett (49) - Tilbehør til. KMix glasskålen er laget av høy kvalitet,. Test av kjøkkenmaskiner:.


Sammenlign pris på kjøkkenmaskin. Vil du ha én kjøkkenmaskin å forholde deg til så vil en maskin med mulighet for ekstrautstyr være et godt alternativ. Vi har reservedeler og tilbehør til alle kjente hvitevare merker.


Norges raskeste nettbutikk! Har et godt utvalg av tilbehør ,.

En smidig kjøkkenmaskin til den lille husholdningen. I tillegg har du muligheten til å kjøpe ett 30talls ulike tilbehør som pastamaskiner, kverner,. Sorter på Kun lagervare: Viser 1-av produkter Venter.


Kjøp Kmix vannkoker på Kelkoo. Søk, finn og bestill her. Med en kjøkkenmaskin fra Royal kan selv den mest uerfarne bakeamatøren bli en mesterkokk på kjøkkenet.


Har faktisk ingen kjøkkenmaskin ennå, men en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.