onsdag 28. februar 2018

Butinox interiør oljemaling

Et kvalitetssett fra pigment med variable størrelser. En silkematt og luktsvak oljemaling til innendørs panel, dører, viduer, lister og møbler. Malingen er en blanding av olje og akryl.


Dette unike kombinasjonen gjør at den har åpentiden til oljen samtidig som den har akrylens. Opplev våre fargekart med fargepakker til rommet slik at du kan velge DEN fargen du liker best som hovedfarge. Samtidig gir vi deg forslag til DE ANDRE fargene som.

Finn en BUTINOX forhandler der du bor. Søk i vårt interaktive kart av mer enn 1BUTINOX forhandlere i Norge. Fyll inn ste postnummer eller butikknavn. BUTINOX INTERIØR OLJEMALING I overensstemmelse med forskrift om klassifisering, merking m. Detaljer om leverandøren på.


Den sitter også godt på underlag som tidligere er malt med oljemaling. Nå holder det med strøk der du tidligere måtte ha strøk. Sperregrunning og maling i ett!

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Akrylmaling eller oljemaling til husets fasade? Informasjonskontoret for farge og interiør ,. Friske opp rommene hjemme? Vi har innemaling og utemaling av høy kvalitet. Se utvalget på nett og kjøp i butikk.


En vanntynnet moderne oljemaling for innendørs treverk. Produktet benyttes til panel, dører, vinduer, lister og møbler. Ingen annen grunning på det norske markedet som gir bedre beskyttelse.


Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Skapdører soverom og barnerom Er sannsynligvis malt med oljemaling tidligere. Jotun Drygolin oljemaling er en god utendørs oljemaling som gir beskyttelse mot det norske været og har gjort det i over år.


Ofte blir en nymalt vegg stygg og skjoldete på grunn av gjennomslag. Køb her og få prisgaranti, 1dages returret og gratis fragt! Slitesterk og værbestandig oljemaling med høy glans. Benyttes på trykkimpregnert og ubehandlet treverk som er grunnet,.


Gjøco, norsk produsent, har bla Scala interiør maling, denne er så godt som lik lady interiør ,. En meget værbestandig maling som beskytter og forskjønner ditt hus.

Gir et dekkende, malt utseende. Interiørhjørnet Alt som har med interiør å gjøre. Hos MAXBO finner du maling til utendørs bruk som beskytter mot det norske været. Den er tilsatt filmbeskyttende.


Drygolin holder best i drygolinvær. Oljemaling rengjør du med litt white spirit,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.