onsdag 22. november 2017

Gamle postkort verdi

Gamle postkort verdi

Hei Fant noen gamle postkort som jeg lurer på om kan ha noen verdi. Alle kortene er skrevet på. Omsetning av gamle postkort på auksjon.


Har noen gamle postkort og legger ut noen her, de er nok veldig gamle og skikkelig gulnet. I dag er gamle postkort veldig ettertraktede samleobjekter. Frimerker, mynter, sedler, brev og gamle postkort på frimerkeauksjon. Internasjonale frimerkeauksjoner i Oslo. Autoriserte ekspertuttalelser og ekthetsattester.


Postkort blev først trykt i det 19. Bestill på nett hos posten. Velkommen til min side for norske postkort. Dette er postkort fra min rikholdige samling som her selges. Samlersenteret har et vidt spekter av samlerobjekter fra hele verden som vi vil selge.


Gamle postkort verdi

Bilder av gamle skip, gamle hurtigruter og ferger og rutebåter ellers. Norge, men fra de fleste. Jeg har lett på nettet etter gamle julekort. Personlig synes jeg at postkortene var mye penere før.


Med andre ord SCRIPOFILI er hobbyen for oss som elsker å samle på disse gamle verdipapirene og hisorien som ligger bak. Ja alle aksjebrev har en verdi ,. Hvis man har en del gamle frimerker. Post Card er en hobby som sender gamle dager av mottar postkort og forenes med den moderne internett. Vi har kunder til gamle postkort og frimærker fra hele verden , og opkøber gerne større partier af begge dele.


Gamle postkort verdi

Gamle bilder og gamle postkort. Mottaker får en e-post med melding om at kortet venter. Det er gratis å sende postkort fra OsloSurf.


Om du har en eller flere album du kanskje skal kaste så vil eg gjerne overta. Eldre postkort og bilder, primært fra Vestlandet. Studien og innsamling av postkort kalles deltiology. De får samme verdi som ny pris for sending av brev opptil g. Dette gjelder både innlan Europa og verden. Her kan du studere forandringer på bygninger og infrastruktur langt tilbake i tid.


Der finnes utalige bygninger i Bergen som har historisk verdi som de gjerne vil kvitte seg med. Uten dem som kjemper mot slike hodeløse. Tar sjansen på å opprette en ny tråd her.


Gjerne med noen form for transport i motivet. Wallas verden , brukt på ny.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.