mandag 25. september 2017

Skaplås

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Forkrommet nøkkellås til metallskap, bokser osv.


Produktenes lagerbeholdning oppdateres en gang i døgnet. Vi tar forbehold om avvik, spesielt ved lav beholdning. Ved spørsmål ta kontakt med din lokale butikk.

Praktisk og meget dekorativ skaplås. Låsen åpnes ved å trykke på knotten. Fjærbelastet skaplås i rustfritt stål og plast. Leveres komplett med to nøkler.


Justerings mulighet på baksiden slik at man kan velge om man kan t. SALTO elektroniske skaplås er er designet til å gi et høyere sikkerhetsnivå og adgangskontroll til et bredt utvalg av skap, garderobeskap, vitriner, kister, kasser. Klikk her for mer informasjon. I hele bedriftens levetid har vi fokusert på. Når man senere åpner, trykkes k.

Dørdemper i hvit hardplast. Beregnet for montering med selvstengende hengseltype 55 5og 560. Skaplås i rustfritt stål. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk.


Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. FLAK AS er Norges ledende grossist innen seil- og båtutstyr. Vi hører til i Sørlandsparken ved Kristiansand. Vi selger til båtutstyrsbutikker og båtbyggere.


Hvit plast med forkrommet T-håndtak. Mål: (alle mål i mm) Dimensjon dørbeslag: mm Ø. Du finner sikkerhetslås fra Fiamma Safe Door og Thule. Strøm AS leverer skuff- og skaplås - Southco mp novibra. Beholdning kan befinne seg på ulike lagre i Norge. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.


Varene bestilles fra vår leverandørs lager. Hengelås som er godkjent i FG klasse 4. Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for. Kan også leveres med forlenget bøyle, mm.

Tilgjengelighet: Ukjent kr. Brukes også ofte til postkasser. Spesial design, dørhåndtak, Tryvannstua. Dørhåndtak for Yale lås. Pakke med stk selvklebende skuffe og skaplås er. Låser slik at skuffen ikke kan lukkes og klemme fingrene, og at skuffen ikke kan åpnes slik at barnet får tak i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.