torsdag 13. april 2017

Spotskinne led

LED spotskinner i moduler. En spotskinne har mellom tre og fem spotter, og er ideell på steder hvor du ønsker flere punkter opplyst. Gir god allmennbelysning.


Diameter på utskjæring: 7. Er du på jakt etter et moderne, fleksibelt og best i klassen spotskinne system? Slank og nett spotskinne for 12V LED.

Spotskinne -pakken er tilgjengelig i matt hvit utførelse. Spotene plasseres valgfritt på skinnen og justeres etter eget ønske. Leveringstid: Bestillingsvare. Elektromateriell, og Design lamper, Fast.


MasterChef WarmDim 2x4W. Osram pronto spot led adjust 4. Har du mottatt et prisoverslag på projektet ditt? Motta et gratis, uforpliktende prisoverslag fra oss.

Vi er klare for ditt prosjekt enten de er litet eller stort. Justerbare og utskiftbare spotter med G9-sokkel. Spotlight, spottere og lysskinner. Vi har en rekke wire- og skinnesystemer for deg som ønsker god takbelysning.


Se nettbutikken for utvalg! SG produktene er det foretrukne valget for bransjefolk som el-grossister, installatører, arkitekter og konsulenter. Selskapet har spesialisert seg på armaturer til. Sjekk ut Led Skinne Tak. Stort utvalg Høy kvalitet Rask levering Kostnadsfri rådgivning fra fagpersonal.


Pen spotskinne med tre halogenspotlys og strømbryter. Halogenpærer og tilkoblingskabel med støpsel følger med. Takskinner og skinnesystemer (wiresett). Vi har store og små modeller av downlights, med eller uten LED. Jeg har spotskinne hjemme over sofaen.


Søk etter spotskinne på Kelkoo. Sammenlign tilbud på spotskinne fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Qi 230V 3-Spot Rund 6W GULekker taklampe ( spotskinne ) med justerbare spotter i 6W.


Emil spotskinne Nova Life Hvit.

Stilig 6-veis spotskinne med tilbaketrukket lyskilde. Velg blant et stort utvalg av taklamper for alle typer rom og innredningsstiler. Lampehuset har alltid lave priser og et bredt utvalg.


Klikk hjem din taklampe fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.