torsdag 13. april 2017

Fin farge til stue

Princess har det du trenger. Bestill enkelt i vår nettbutikk! Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene.


Har du funnet fargen din til stuen ? Her ser du våre mest populære farger til veggene i stua.

Noen lever fint med det,. Ta hensyn til farger og materialer på kjøkkenfronter og innredning. Lisbeth og Grottenveien på TVgir deg tips til hvordan du kan male TV-veggen og hvordan du kan få en inspirerende arbeidskrok i stuen.


Ville bare si at koden til Lys Syrin. Vi skal pusse opp et helt rekkehus nå og skal male stuen i en lys, men ikke hvit farge , gjerne litt varm. Gule nyanser kan gi sol og varme til nordvendte stuer.


Denne fargen er fra Nordsjö.

Rommets materialbruk Ulike materialer i rommet kan i seg selv gi rommet karakter. Den beste fargen til stua. Mens vil man ha mye besøk og fester og fart og morro, så er oransje en fin farge for det – livsgledens farge.


Og hvilke farger er fine å kombinere med grått? Det ikke slik at kun en lys farge kan få et rom til å virke. De to første sifrene er hvor mørk fargen er - fra hvit til sort. Anbefaling av gråfarge til stue. Sjekk utvalget i vår nettbutikk!


Vi har det du trenger til stuen. Ta en titt på artiklene våre og finn inspirasjon til solskjerming, gardiner, pynteputer, pledd m. Se hvor fint fargen aksentuerer de andre elementene i. Fargen passer perfekt til møblene og livet vårt. Gjør stuen din til en plass å elske.


I en stue kan du virkelig boltre deg med farger og materialer. Grottenveien 1: I spesialprogrammet til serien på TV har Jotun bidratt med tips til farger når du skal male stuen ! Ved å være bevisst og velge gode farger som.

Få inspirasjon, tips og gode råd til oppussing av stue her. Finn det perfekte teppet til stuen , og skap en koselig atmosfære. Det var en kjempe fin farge :-D vi skal flytte nå til mai å da vil jeg. Har målt tv-veggen i en kontrastfarge selv med gardiner i samme farge.


Det kommer til å bli så fint hjemme hos dere! Kjøkkeninnredning er hvit, matt fra Kvik med grå (betongfarget). Rask, enkel, lett å bruke.


Hun hører imidlertid stadig om flere som ønsker å ha en tv-fri sone i stuen. Interiørbloggeren Carla Sofie Molge skulle male sin stue i en helt ny farge ,. Finn frem til farger og nyanser som skaper en helhet,. Jeg ville absolutt gått for sjøalge på TV- stua og kontorkroken! Ellers likte jeg godt alle de andre fargene også :-) Tror St.


Møbler til stue : Her finner du et bredt tilbud av møbler til stuen. Stue Soverom Barnerom Bad Entré. Slik kan du gi stuen din nytt liv med lekre og praktiske oppbevaringsmøbler.


Vi gir deg enkle tips til oppgradering av stuen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.