onsdag 5. april 2017

Speil etter mål trondheim

Speil etter mål trondheim

Se vårt utvalg av speil her. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Reserver ditt Hotell i Trondheim online. Om du trenger et stort speil til å ha på veggen på badet, eller et lite speil over vasken, vi skaffer det meste. Vi leverer og monterer de fleste typer speil både.


Speil etter mål trondheim

Vi produserer speil etter mål i forskjellige tykkelser, med og uten sikkerhetsfolie. Store speil montert rett på veggen gjør rommet større fordi speilet reflekterer. Finn beste pris på Rubrikk. Riis Glass og Metall AS holder til i Trondheim og utfører det meste innen. Besøk oss for å oppleve et stort sortiment av speil til svært rimelige priser!


Hos oss finner du alt fra veggspeil til bordspeil, sminkespeil og mye annet. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Innred med lekre speil fra Rusta. I Norge eller ved svenskegrensen.


Speil etter mål trondheim

Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Noen som har noe erfaring med å få spesiallaget speil på mål ? Skulle gjerne slippe å bytte hele skapet med lys og greier nå llike før visning.


Ypperlig for små bad og rom. Speil tilpasset etter mål. Produseres og monteres etter mål. Med et speil får et rom nye lysforhol samtidig som rommet virker større og får en bedre harmoni.


La deg inspirere og mellom alle våre speil her. Trademax tilbyr et variert utvalg av speil til alle typer. Uansett hva du egentlig er ute etter og når det gjelder speil vil du alltid finne stilige. Dekorative speil , speil på mål ,. Mengden av returnerte varer vil bli refundert til din bankkonto innen dager etter vi har mottak og verifisert produktene.


Alt fra vuggemadrasser, stolputer, benkeputer osv. Ta kontakt for pris og alternativer. Vi tilpasser og bearbeider speil på mål , eller fasong. Vi lager speil etter ønske med eller uten ramme. Du har ønskene, vi har kunnskapen.


Det er ikke bare nødvendig objekt av vår innredning men viktig detalj av interiøret i rommet. Mitt speil er ujvent og vrengt når man står. Bring leverer stykkgods til din adresse etter det som er avtalt på.


Komplett leverandør av garderobeløsninger, skyvedørsfronter og innredning, walk-in, lages på mål , kort leveringsti gratis hjemmebesøk og oppmåling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.