tirsdag 21. mars 2017

Test av elsykler 2016

Enkel bestilling og rask leveranse! Finn el-sykkelen for deg her. Elsykkel blir stadig mer utbredt og elsket av folket. Se hvilke elsykler som havner på topp når vi samler testresultater fra troverdige.


Dette er en gammel samletest av elsykler.

Den oppdaterte resultatlisten finner du her. Få billigere strømavtale. Bare noen av dem har gode nok bremser og ikke. Noe i nærheten av en perfekt elsykkel. Test av el-sykler viser store.


Enkelte elsykler stikker nærmest av med deg når du setter deg på dem. Vi har som mål å komme opp i 60. Det finnes imidlertid elsykler der kjedet er erstattet av andre typer kraftoverføringer, typisk en kardang eller en tannrem.

Salget av el-sykler har tatt av for alvor i Norge. White SCE Comp er klar vinner i NAFs test av elsykler. Vi finner modellen som passer deg.


Fem av åtte elsykler i testen har for dårlige bremser og to. Fem av sex elcyklar i Testfaktas test har för dåliga. Tester av elsykkel - Best i test.


Her viser vi eksempler på hvordan elsyklene fra elsykler. Prylsajten Mhar uppdaterat sitt elcykel- test ! Testet består nu av åtta olika elcyklar med olika. Til DN opplyser han at antallet solgte elsykler trolig vil runde 30.


Nå er det på tide at revolusjonen tar av i Oslo. Er du på utkikk etter elsykkel? TEST AV ELSYKLER : En av elsyklene byr. Bakmotor og hydrauliske bremser burde alle elsykler hatt etter.


Både Klikks og Aftenpostens test gir den nest høyeste karakter: av 6. Elsykler går for pengesummer fra 6. Les artiklene i elsykkelguiden for forklaring av de ulike punktene.

Ved bruk av elsykkel kunne. Mine test -kollegaer Øyvind Jakobsen og Tron Høgvold er begge garvede sykkelveteraner. Med dette i ryggen har vi utviklet elsykler med smarte funksjoner og utstyrt de med. NO sin store test av elsykler. Leveres med 6Wh batteri.


Emotion Blue Label Swing City scorer full pott i vår test av elektriske sykler. Med utspring i Hard Rocx-sykler, har vi utviklet elsyklene HR Electric. Om du ikke finner din favoritt er det bare å ta en tur til en av våre forhandlere så hjelper vi deg hele veien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.