torsdag 23. februar 2017

Glassbeholder med tappekran

Glassbeholder med tappekran

Vi har alt du trenger til bryggingen. Se vårt utvalg av tappetårn og kraner her! Kjøp ditt Allgrain ølsett i dag! Unngå at barna søler når de heller opp brus. Perfekt til barnebursdager.


Glassbeholder med tappekran

Fyll opp med noe godt og la gjestene forsyne seg selv. Populær og perfekt til alle festlige anledninger. Tåler ikke oppvaskmaskin. Husk å slippe inn luft av og til.


En stor beholder i klart glass med tappekran i metall og tettsittende lokk i tre. Håndlaget glassbeholder med lokk og tappekran. Lag kjempegod saft til mange! Beholderen rommer Liter. Server dødsgode drikkevarer fra en hodeskalleformet glassbeholder med tappekran ! Saftbeholderen alle bør ha hjemme!


Vi tilbyr et bredt sortiment innen kjøkken og servering på nett. For noen flotte dager med strålende sol og varme vi har hatt og flere blir det ut i fra værmeldingen, norsk sommer på sitt beste! Bland alle ingrediensene i punsjebolle eller en stor glassbeholder med tappekran. Rett før gjestene kommer tilsetter du is.


Norges Billigste Priser? Glassbeholder med tappekran , L, Klar, Kilner. Server herlige drikker i denne romslige glassbeholderen med tappekran ! Stor glassbeholder tappekran liter og glass med lokk selges! Vi bruker informasjonskapsler for å måle besøk og forbedre din brukeropplevelse på nettstedet.


Ved å klikke videre på dette nettstedet aksepterer du vår bruk. Hegdehaugens Jernvarehandel. Bli med i kundeklubben og motta vårt nyhetsbrev med eksklusive tilbud. Meld deg inn her Sosiale medier. Følg oss i sosiale medier for nyheter.


Denne punsjoppskriften passer perfekt i en glassdispenser med tappekran på liter. Min dispenser er fra Åhlens, men det finnes mange ulike på markedet, så. Kilner liters beholder med tappekran er perfekt for å enkelt forsyne gjestene med god drikke. Den er perfekt til fester og grillkvelder.


Glassbeholder med tappekran

Disse praktiske og flotte glassbeholderne med tappekran har vært svært populære i vår og sommer og jeg har sett på dem flere. Fyll den med herlige drinker eller hjemmelagd saft, gjør det enkelt for gjestene å. Fyll beholderen med drikke, isbiter og frukt og plasser den på bordet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.