onsdag 22. februar 2017

Gjør det selv betong

Flere nummer til kampanjepris. Abonner til deg selv eller gi bort. Bladkongen har blader for alle! Velg blant over 7magasiner. Norges eneste gjør det selv magasin.

Hvis du sliper og etterbehandler betong på den riktige måten, kan du forvandle den kjedelige, rå overflaten til en flott, myk flate. Betong kan benyttes til et hav av prosjekter. Lag en benk eller støp et fundament.


Uansett hva, så gir vi deg inspirasjon og veiledning. Her er tips til prosjekter i betong : et kjøkkenbor et utebord og fliser. Ikke bare er det morsomt å støpe fliser og plater selv.


Gjør det selv med betong Forslag på inspirasjon former.

Vi har brukt det til å støpe et grillbor som er pent og solid. Overalt i hverdagen møtes vi av. Det er holdbart, sterkt og lett å bruke.


Det nylanserte produktet Weber Hobbybetong passer perfekt til denne type hobby. En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av disse betongprosjektene. Få stilen med noen av bloggernes gjør - det - selv tips! Skrevet av: Pål Lomeland. Pass på at det vil bli noe vannsøl i det boret går gjennom veggen på.


Med en betongblander kan du enkelt blande betongen selv. Utepeis – gjør det selv. I hagen og uterommet Det gode liv handler ofte om de små ting. Slipp kreativiteten løs! Stempling betong er en utfordring fordi det må.


Finja har nå laget et brosjyre for deg som vil prøve å støpe i betong for første gang. Du kan enkelt kjernebore i betong. Men hvis du allerede har en.

Ved hjelp av et rabarbrablad kan du enkelt støpe et vakkert fugle bad i betong. Her får du se hvordan du gjør det , steg for steg. Interiør interiørtips Jul Kaker kreative ideer lag det selv lag ditt eget interiør life hacks. Steiner av betong er vesentlig billigere enn natursteiner. Betongsteiner fins i mange farger, størrelser og utførelser.


Kreative Idéers lysguide: Slik støper du fine lys selv. Hvilken er din favoritt? Smarte tips: enkle ting du kan støpe i betong selv.


Mange boliger har utvendige trapper som fører inn i huset, mot en kortstokk eller mellom områder av et verksted som er på ulike høyder. Byggemateriale at trinnene. Den fineste vårkrukken støper du selv – vi viser deg hvordan du gjør det ,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.