mandag 27. februar 2017

Egersund fayance mugge

Finn beste pris på Rubrikk. Hvordan ser man at gjenstanden er fra. Egersund Fayance art deco tallerkener. Den er likevel veldig fin, og er kan fult ut brukes.


Det er ikke uten en viss stolthet matslinder.

Hva vi har kjennskap til så. Utstillingene viser også hvordan fajansefabrikken utgjorde en hjørnestein i. Liste på alt egersund fajanse mugge Fra Gadyet. Til venstre: Mugge med vippelokk. Muggen har konturtrykk under glasuren,. Prisantydning: ( 5- 600) 10.


Ved fabrikken ble det laget fajanse, hovedsakelig brunt steintøy med mye av den lokale. Har også et fat, en bolle og en mugge fra noe som heter Enoch Wedgewood.

Først og fremst lurer jeg vel egentlig på verdien. Bollen har slitt dekor innvendig og muggen har et hakk. Denne var jeg så heldig å finne nederst i en pappeske på et bruktmarked. I mer enn 1år forsynte fabrikken i. Fajanse er en gruppe keramikk hvis kjennetegn er en blyglasur som er tilsatt tinnoksid og dermed gjort ugjennomsiktig hvit.


Glasuren, som kan farges, dekker en porøs. Tallerken Håndmalt tulipan. Signhert eksakt 50-428.


Auksjon, kjøp og salg av antik, gull, sølv og diamanter i Sandnes, Stavanger og Jæren i Rogaland. Andre har kjøpt det du leter etter. Unsubscribe from Thor Hagen? Jeg har ofte vært innom en blogg som heter fayance. Dødssted samme sted Alternative navn.


Merknad: Hrsprekk p hndtak, se bilde. Johan Feyer hadde vært i Newcastle. I veldig bra stan ingen krakillering og minimal slitasje.


Velkommen til en levende by med unike butikker med god fagkunnskap, stort utvalg og god service.

The Fayence Museum shows the history and production of. Send bud på budskjema i menyen: Budskjema. Her kan du se mye av det som ble produsert i løpet av 1år. Skålene er brukte, men i god stand.


Mugge fra Sanitær porselen, Porsgrunn. Flott håndblåst vase med grønnskjær. Selger mugge og tekanne Salg ved Pep. Glassvase, Isle of Wight Glass kr.


Find great deals on eBay for egersund norway pottery. Historien fås på Fayancemuseet. Besøk Eigerøy fyr, Magma Geopark, Dalane Folkemuseum,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.