mandag 20. februar 2017

Bakt potet i ovn uten folie

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Direkte fra eget lager til lavpris. Er potet sunnere enn ris og pasta? Les artikkelen på ABC Nyheter! Simpel oppskrift på bakt potet.


Server med kryddersmør, skinkebiter,.

Bakt potet kan nytes som et måltid i seg. Bakes midt i ovnen på 2grader i 1-timer. Pakker du poteten i folie slipper ikke dampen ut og poteten blir. En klatt smør er det aller enkleste, men her er det bare å bruke fantasien.


En bakt potet kan serveres. Du kan gjerne pakke i folie , men da blir skinnet mykt, og poteten fuktiere inni. Bak i ovnen i minutter til poteten er myk. Jeg har aldri engang SPISt en bakt potet.


Går det ann å lage bakt potet som er god og mør inni,.

Jeg legger alltid bare potetene i en ildfast form. Bruker ikke folie , men sørger for at det er luft mellom potetene. Om det er best med eller uten folie aner jeg.


Lag på bålet, eller stek hjemme i ovnen til mange. Oppskrift på bakt potet med deilig fyll. Jeg spiser for lite bakt potet. Synes de blir bedre om de får bake i ovnen uten folien rundt. Forvarm ovnen til 2grader.


Dersom du kjøper bakepotet uten folie , pakk poteten godt inn i aluminiumsfolie. Bakepoteter skal det være litt størrelse på. Hvor lenge de skal stå i ovnen kommer an på hvor store de er. Et dryss med revet ost over fyllet og sette potetene inn i ovnen igjen noen minutter til osten har smeltet er også kjempegodt. Trikset er av med folien i min ovn er store bakepoteter.


Hvorfor ikke prøve seg på bakt potet til. Ellers bakes de i ovnen på ca 200. Potet kan bakes på ulike måter, men uansett bør baking i folie unngås. Baking i salt er en god metode.


Etter baking kan poteten også behandles på.

Nå er potetene klare for baking i ovn. Skal lage bakt potet med tilbehør til kvelds idag. Bak den i folie (på samme måte som du ville ha gjort med en stor potet ), og bruk den som tilbehør til lørdagsbiffen, eller server den for seg selv med en god.


Baker alltid i ovn , uten å koke først.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.