fredag 6. januar 2017

Krittavle ukedager

Tidligere var vi alltid sammen med hele vennegjengen, pleide å reise på hytta til noen, leie hytter i skibakken, utenlandsturer osv, men etter barna kom ble vi hjemme. Krittavle med treramme Dette er en krittavle med ramme som også er tosidig. En tosidig tavle kan både brukes på vegg, og henges fra tak der du viser ditt budskap.


Selvheftende krittavle med ukeplan. Ha kontroll over alle ukens gjøremål - hjemme eller på jobb. Kjøp på nett Huskeliste. Skriv Privatkjøp når du blir bedt om å oppgi firma. Bestillinger med fiktive firmanavn blir ikke behandlet.


Vi gjør oppmerksom på at prisene er oppgitt uten moms. Visiosign software er enkelt å bruke. Samtidig er det et svært effektivt verktøy for intern og ekstern kommunikasjon.


Krittavle ukedager

Våre kommunikasjonsløsninger egn. Endelig har vi fått oss en Ukeplan på veggen - og er så fornøyde alle sammen! Nå er det slutt med stygge post-it lapper på kjøleskapet. Whiteboards og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor.


Billig og lett Whiteboard tavle med hylle for tusj m. Dette er whiteboard tavlen for deg som ønsker å formidle budskap ved hjelp av en rimelig løsning. Det kan hende siden er flyttet til et annet sted. Men når åpner ØST, egentlig? Vi sjekket med daglig leder Helge Andre Hafstad.


Læringsmål: ukedager og tall, å spørre om og oppgi klokkeslett, å skaffe seg opplysninger om en vare, å spørre og argumentere,. Kan brukes på din eksisterende WB-tavle (fungerer også på krittavle ). Den er tilgjengelig i standardmålet 500x800mm med ukedager. Leveres i smart zip-bag.


Tegn, ta notater, bruk som husketavle. Ukedager Datoer Måneder Årstider Forskjellig vær. Velkommen til vår verden!


Kreativ læring og skaperglede Bli med og spre kunnskap og glede Vi vet alle hvor viktig det er å gi barn kjærlighet og. Læreren kan bruke den interaktive tavla til å skrive på som en vanlig krittavle ,. På den andre siden var det mye overtro rundt gode og dårlige dager å brygge på, både ukedager og måneder – som jo begge ville kollidere variabelt med Annadagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.