mandag 17. januar 2022

Vinterbunad hardanger lilla

Hardanger vinterbunad og Hardanger festbunad. Hjem-BUNADER-DAMEBUNADER. Draktskikken hadde eldre trekk med lokale særpreg som. Pris får du på forespørsel.


Jeg er også på jakt etter mønster til vinterbunad , har du.

Har sett lilla bringeduk, samt forkle med lilla og grønne striper. Er det tradisjon for andre farger på kantebåndet. Ikke bry deg om hva naziene på husfliden. Voss vinterbunad Nyhetsbrev. Du kan bestille disse både i avdelingen i Ski og avdelingen på Kolbotn.


Priser, se nederst på siden! Komplette damebunader fra de fleste regioner i Norge, samt bunadsjakker, bunadsvester, bunadsbukser, bunadsskjorter og annet nødvendig bunadstilbehør for kvinner.

Veske med veskelås brodert Lilla 1. Vi har også bunadsølv til herrebunad og til barn. Beste kvalitet med livstidsgaranti og dagers retur. Beltestakk - håndbrodert i lilla farger.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Bunadsølv Bunadsring i oksidert sølv og lilla stener. Legg i ønskeliste Legg til. Bunad og tilbehør, vakre tekstilar, klesplagg, gåver, bruksgjenstandar, strikkegarn, broderiutstyr, vev og hobbyartiklar innan norsk.


No har me vaksne fått lov å ha litt andre fargar på vesten, slik det var før nasjonalismen. AnonymBruker skrev: Bare ikke få barn sammen med vedkommende, da hadde det nokk vært verre Anonymkode: 5fb9d. Me leverer komplette, ferdigsydde dame- og herrebunader med alt tilbehør.


Men bunaden er skjønn, så da jeg fikk den av min mor. Takker for flotte bunader og kjempegod service. Logg inn eller registrer deg for å. Ferdig hardanger bunadskjorte og forkle i topp kvalitet.

Jeg har sydd alt selv, og det som har tatt lengst tid var broderiene, spesielt det på forklet. Condition: Ny produkt Tweet. Eller så er jeg rett og slett veldig dårlig på å søke. Denne drakten er laget med inspirasjon fra det vi på Vestlandet kaller vinterbunad.


Bunaden omfatter områdene Kvam, Granvin, Ulvik, Eidfjord. Vår er mørk blå med lilla , blått, burgunder. Fargene er fra Osterøy, der min morfars slekt er fra,.


I vårt sortiment finner du bunadssølv til over norske bunader og folkedrakter. Ekte norsk bunadsølv er bygd på gamle håndverkstradisjoner og kvaliteter som. Det er en vinterbunad fra Nordhordalan.


Dei ulike bygdene har hatt sine eigne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.