onsdag 17. februar 2021

Veggfeste sykkel

Sjekk ut Sykkel Veggfeste. Norges Sportsbutikk På Nett! Bruk veggene til det de er verdt. Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel. Sykler er både verdifulle og kostbare.


Veggfeste sykkel

De fortjener et godt oppheng. Hybrid veggfeste til sykkel Clug lager verdens minste sykkelstativ! Lite og genialt veggfeste til sykkelen din. Bikeshop er en helnorsk, privateid bedrift som spesialiserer seg på sykkel og triatlon. Vårt lager, butikk og kontorer finner du på Skoppum i sykkelglade Vestfold.


Plassen bak TV-en kan stilles inn til enten eller mm. Låsbar bagasjeboks til elektrisk sykkel og andre sykler med bagasjebrett. Lås inn din verdisaker når du er ute på tur med din sykkel. Kraftig veggfeste til antenner, paraboler, m. Terrengsykkel, terrengsykling, stisykling, utfor og sykling.


Veggfeste sykkel

Omtale av sykkelutstyr, sykkeltester, sykkelritt, arrangenment og guider til stier og opplevelser. Vi har et bredt utvalg av veggfester, takfester, stativ og møbler som sikrer elegant uttrykk og optimal funksjonalitet. Haniss sykkelstativer sikrer at sykkelen står støtt og kan låses forsvarlig med både hjul og ramme.


Vi har kvalitetssykler til gode priser og høy sykkelkompetanse blant våre medarbeidere. Samme pris i butikk som på nett og fri frakt på en rekke sykler ! Ny TV er handlet inn, men hvor og hvordan plasserer du den? Den mest praktiske løsningen er å henge den på veggen, og da trenger du et veggfeste.


Skijack veggfeste finner du hos Milsluker`n Sport AS. Vi er en spesialforretning for ski, kajakk, sykkel og løp. Meget praktisk sykkelholder om man har begrenset med plass tilgjengelig. Holder to sykler , og har en liten flate hvor man kan oppbevare ting til sykkel ,. Sammen med et godt utbygget gang- og sykkelvegnett vil sykkelparkering kunne bidra til at flere sykler til og fra daglige gjøremål.


Ved å få flere til å velge. Stort utvalg, kjøp din nye Sykkel i dag! Praktisk veggfeste for å henge opp din Whispbar sykkelholder på veggen. Thule 8Kajakkholder Hull A Port Pro. Solid veggfeste til sykkel.


Veggfeste sykkel

Sykkel : Det begynner å bli trang med sykler i garrasjen og vi trenger å muligens få dem opp på veggen. Her kan du ved hjelp av adgangskortet ditt låse inn sykkelen i et metallskap som skjermer sykkelen for vær og vind. Sykkelstativ og sykkelskur.


Det er plass til sykkel i hvert skap. Skap en sikker og behagelig sykkelparkering slik at dine medarbeidere og besøkere kan ta sykkelen til arbeidsplassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.