mandag 15. februar 2021

Vakuumering av fisk

Noen her inne som har erfaring med forskjellige vacumpakkere? Har nada niks peiling og lurer på hva som egner seg best til fisk og agn. Enkelt forklart fungerer en vakuum maskin slik at du putter råvaren inn i en pose som luften suges ut av og.


Vi viser deg hvordan du vakuumerer fisk og hvordan en vakummaskin fungerer, samt et par enkle tips som gjør at du kan oppbevare råvarene dine bedre! For noen uker siden fik jeg tilsendt en vakumeringsmaskin fra OBH-Nordica.

Jeg har forsøkt den ut både til marinering av kjøtt og fisk ,. Etter vakuumering eller gassfylling sveises posen igjen. Ellers vil hvit fisk danne den typiske fiskelukten hvis all luft taes ut. Sørg for god hygiene ved rensing og sløying av fisk. Skyll ferdig renset fisk i kaldt vann for å fjerne slim og bakterier. Da er posen klar for vakuumering , men først må du jo fylle den med det du skal vakuumere.


Jeg vakumpakker alt jeg har av kylling, fisk ,. Vi har i alle år hatt problemer med å steke biff og få den perfekt.

For en stund siden fikk vi høre om Sous Vide av noen kolleger og hvor genialt dette var. Fisk og skalldyr trives godt i dampen så få ut det maksimale av råvaren når du lager mat. Kom innom for herligheter som både varmer og kjøler ned.


Separate knapper for vakuumering ,. KBK Jakt og Fritid har blitt kjent for gode kjøkkenmaski­ner av litt mer robust format til vilt­ og fisk ­kokken. Dette er ein del av produksjonen av Skakkelaks, her ved Roy Martin Øyjord frå Skakke Foredling. Her blir laksen nappa for bein og finrenska før den blir.


Setter av all fisk jeg får ut igjen etter en superkjapp fotosession. Når jeg tar den så tar jeg 2-slag med en fiskekluppe etc i hodet,. Vakuumpose som passer de fleste vakuumpakkere på markedet. Egnet for vakuumering av kjøtt, fugl og fisk etc. Ta vare på de gode råvarene med en vakuumpakker som forlenger holdbarheten på kjøtt, fisk etc.


Toppen av stripa skal ligge på. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Røyking av mat er en gammel konserveringsmetode, som får stadig nye tilhengere.


Magic Vac Maxima Vakuumpakkker.

Med litt trening får du til vakuumering av sauser. Ved bruk av vann bør dette byttes ut jevnlig slik at temperaturen ikke stiger. Mat som er tint i vann eller mikrobølgeovn bør benyttes umiddelbart.


Profesjonell vakuumering av mat, industrielle deler og andre elementer. Vakuumpakkeren DBS8fra Bestron er ideell for vakuumering av ulike typer mat. Beskytter mot frostskader. Kjøtt og fisk marineres på noen få minutter.


Skogholt Hansen forteller at som en tommelfingerregel holder kjøtt og fisk seg. Det er ikke kun ved kjøleskapsoppbevaring at kjøttet har nytte av vakuumering. En vakuumeringsskuff garanterer lengre holdbarhet og plassbesparende oppbevaring av matvarer. Den skånsomme metoden anbefales for tilberedning av kjøtt, fisk ,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.