torsdag 4. februar 2021

Uttrekkbart tørkestativ

Uttrekkbart tørkestativ

Sammenlign pris med oss! Uttrekkbart tørkestativ , cm. Praktisk tørkestativ for vegg i hardplast. Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker.


Uttrekkbart tørkestativ

Enten du vil ha tørkestativ til vegg, tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort. Stort utvalg av billige tørkestativ i god kvalitet. Fordelen med et slikt tørkestativ er at det har veldig mye snor, og du får alltid plass til hele klesvasken på stativet – også selv om du vasker sengetøy,.


Se flere ideer om Vaskerom, Vaskerom design og Vaskerom. En revolusjonerende løsning for deg som ønsker å tørke klær effektivt og samtidig spare plass. Stabil aluminiumsprofil med m tørkesnor. Mål:Bredde 180cm Høyde 107cm. Et praktisk, sammenleggbart tørkestativ med til sammen meter tørkelengde.


Kjøp best i test tørkestativ billig i nettbutikkene. Finn Enkelt Nettets Beste Priser med Kelkoo. Brabantia Wallfix er et stort tørkestativ med meter tørkesnor. Monteres på vegg og er enkel å trekke ut, tar således liten plass når den ikke er i bruk. Roterende tørkestativ med meter line.


Festes til bakken med tre plugger for å sikre at det ikke velter. Et lite, smart og hendig tørkestativ for håndklær og små klesplag. Et uttrekkbart veggmontert stativ med beskyttende deksel på stengene i aluminium. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok.


Uttrekkbart tørkestativ

Veggmontert trekke klessnor 90mm diameter. Lengde pr tørkesnor er meter. Perfekt til bruk på balkong, gang eller på baderommet. Snorene er låsbare og rulles. Med fire snorer med maks m og totalt 1m snor.


Ikea har en type som du skrur fast på veggen. Tørkestativ med m tørkelengde. Sjekk priser på tørkestativ. Kjøp tørkestativ billig i nettbutikkene. En uttrekkbar klessnor, til et budsjett og øko-vennlig vennlig alternativ å bruke tørketrommel, kan brukes både inne og ute.


Uttrekkbart tørkestativ

Leifheit Telegant Plus tørkestativ. Når du ønsker å henge tørk. Fjellheim Stålindustri leverer alt innen stål og aluminium. Her presenterer vi noen av produktene vi har levert. Med en levegg kan du skjerme uteplassen for vind eller innsyn om ønskelig.


Europris har et bredt utvalg innen uttrekkbare levegger på rull!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.