onsdag 20. januar 2021

Utendørs tørkestativ

Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering! Boder, hytter og carporter Gå tilbake;. Fordeler med tørkestativ. Alt fra utendørsstativ til oppheng av snor fra vegg-til-vegg og flere typer til å felle opp.


Tørkestativ Vi har et stort utvalg av tørkestativ.

Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker. Enten du vil ha tørkestativ til vegg, tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort. To utbrettbare vinger gir plass til tørking av mer tøy.


Stort utvalg av billige tørkestativ i god kvalitet. La klesvasken henge til tørk med stil på dette eksklusive 4-armede tørkestativet, fullstendig i aluminium. Kanskje er det ikke bare jeg som har gått med et ønske som dette.


Kanskje du også kunne tenke deg et gammeldags tørkestativ i din gamle eller nye hage? En revolusjonerende løsning for deg som ønsker å tørke klær effektivt og samtidig spare plass.

Monteres i tak eller på vegg. Produktinformasjon Et eksklusiv tørkestativ i aluminium med hev- og senkbare armer. Leveres med underjordisk rør og totalt 55m sterk og holdbar tørke line.


Praktisk tørkestativ for tørking av klær ute. Maks vekt som stativet tåler er kg. Jordspyd selges separat. Kjøpte denne pga av kvalitet og sikkerhet. Laget av god materiale og solide bein.


Holder tøy på plass og er. Hos MAXBO finner du et godt utvalg av tørkestativ og klessnorer. Det er en fare for at saltene i impregneringen vil ødelegge malingen.


Et alternativ for den som vil ha et mørkt tørkestativ er. Sjekk priser på best i test tørkestativ. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp best i test tørkestativ billig i nettbutikkene.


Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn!

Klær og utstyr til nedsatte priser! Softshelljakker og mye mer! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko. Et takmontert tørkestativ passer til alle bad uansett størrelse og fungerer like godt til skråtak eller oppheng utendørs.


Takhengt tørkestativ - tørkestativ , tørkestativ vegg. Smarte produkter til hjemmet. Mangler du plass til å tørke klær, kan du lage et utendørs tørkestativ som henger på en vegg. Da unngår du også å ødelegge plenen med stolper.


Hvor kan man få tak i skikkelige solide tørkestativ som man har utendørs - om det er sånne som snurrer rundt eller er firkantet har ikke så mye å si. Har ikke så stor plass så det begrenser hvilke utendørs tørkestativ som kan være aktuelle. Vi selger blant annet vegghengte tørkestativ og kan levere over hele landet. Drømme- tørkestativ , som vil passe fantastisk hos oss!


Se vår nettbutikk for mer informasjon. Og takket være fremgangsmåte, skisse og mål, kan jeg jo lage det selv!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.