torsdag 14. januar 2021

Torsketunger i ovn

Direkte fra eget lager til lavpris. Beregn 4-torsketunger pr person, avhengig av størrelse Skyll, rens og tørk og torsketungene. Vend torsketungene i hvetemel tilsatt salt og pepper, så i. Gratinerte torsketunger 5g torsketunger g mel g smør løk fedd hvitløk neve flat persille dl rømme ts sitronsaft ts svart grov pepper klype.


Kjøp torsketunger i skreisesongen og server sprøstekte torsketunger som forrett eller koserett, med en god hjemmelaget remulade og litt sitron.

Stekte torsketunger oppskrift med kalorier, allergener og pris. Pynt med sitronskiver og server. Beregn 3-torsketunger pr person, avhengig av størrelse og ca 1g fersk torskerogn pr person.


Start med å lage remulade: Rens og finhakk sjalottløk. Oppskrifter for stekte torsketunger oppskrift. Torsketunger i saus oppskrift med kalorier, allergener og pris.


Jeg vet ikke helt hva man må gjøre med torsketunger for å få dem tørre og kjipe?

Sett ovnen på 2grader og grill. Bland alt du har av grønnsaker og bak dem i ovn ! Ovnsbakte grønnsaker er noe av det beste du kan servere enten som en egen rett eller som tilbehør til både kjøtt. Lagervarer leveres neste virkedag.


Dekk til pannen med folie og la den bakes i ovnen på midterste rille ved 1grader i ca. Begynn med å tilberede fennikelconfiten da denne tar lengst tid. Så skreller og skyller du.


Innlegg om torsketunger skrevet av hannebux. Krydre potetene med salt og pepper. Når poteten har vært i ovnen i minutter,. Det er litt vanskelig å bergene hvor mange torsketunger per porsjon.


MIDDAG vel overstått her i Harestien. På menyen stod det torsketunger med potet, revet gulrot og fløtesaus. Vel, ikke det værste man spiser akkurat. Skrei bakt i ovn med chorizo.

Sprøstekte torsketunger med løkkompott. Del fisken i serveringsstykker. Legg fisk og grønnsaker lagvis i langpannen. Visp sammen tomatsaft og olje og hell det i. Etterstekes i ovn på 120C. Bak i ovn på 1grader i min.


Glassert småløk sølvløk. Når vinteren er på sitt aller beste fyller fiskebilene og ferskvarediskene opp med ferske og kortreiste torsketunger. Stek i ovnen på ca 1grader til de er. Det smaker vel strengt tatt som resten av fisken.


Det syns hvertfall jeg, og det var konsistensen, og ikke smaken, som gjorde at jeg fort fant ut at torsketunger ikke. De beste oppskriftene enten du ønsker enkel hverdagsmat eller retter som kan imponere når du skal ha gjester. For noen er kanskje dette ikke en særlig.


Stykker av saftig torsk i form med deilig tomatsaus tilberedt i ovn er flott hverdagsmat. Denne retten passer sammen med poteter, ris eller bulgur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.