torsdag 10. desember 2020

Stor krittavle

Stor krittavle

Rask Levering fra eget lager. Stilig krittavle uten synlig ramme Denne tøffe krittavlen har ingen synlig ramme. Helt ideell når veggfelt eller større flater skal dekkes. Både den tradisjonelle kritt-tavlen og den nyere whiteboard-tavlen er fremdeles en stor del av undervisningen i. Kommer standard i farge matt sølv,.


Stor krittavle

Sammenlign Sammenlign Sammenlign Legg til flere for sammenligning Lagt til. Kontaktinformasjon Kontaktinformasjon. Noen kunder ønsker seg ett større format. Siden krittavlen ikke har ramme,.


Vis større bilde Vis større bilde Vis større bilde. Erstatningsartikler, reservedeler og tilbehør kan fremdeles være tilgjengelig for. Det er whiteboard på den ene siden og krittavle på den andre.


Skriv Privatkjøp når du blir bedt om å oppgi firma. Bestillinger med fiktive firmanavn blir ikke behandlet. Vi gjør oppmerksom på at prisene er oppgitt uten moms. Oppslagstavler og whiteboard Magnetiske tavler, whiteboardtavler, skrivetavler og klassiske oppslagstavler – vi satser stort på at du skal finne den tavlen som. Se de kreative ideene med.


Stor , retro krittavle med treramme. For kvalitetsleker, se Sprell. Glassemaljert overflate og natureloksert aluminiumsramme. Witre har stort utvalg av skiltstativ, krittavler og plakatrammer, gode priser og rask levering, kontakt oss, eller bestill direkte på Witre.


Stor krittavle

Krittavler i høyeste kvalitet! Tavlen har bred pennehylle. Har lenge hatt planer om å lage en krittavle og magnettavle i ett. Den har jeg ikke her i leiligheten og den er ikke kjempe stor heller.


Store tavler gir deg plass til å skrive lange notater eller lede interaktive økter mellom flere presentasjonsdeltakere. Whiteboards og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor. Tøffe Krittrammer til lave priser.


Midlertidig utsolgt OYOY Krittavle Draw On Me. Harald Krogsæter AS er Norges ledende totalleverandør av inventar og utstyr til skoler og det offentlig. Gjennom snart år har vi utviklet og solgt inventar for.


Stort utvalg Alltid lave priser Fri frakt fra 29- Adlibris. Flotte bordkort i vintage stil med krittavle. Perfekt å bruke ved bryllup eller fest! Frittstående bordkort med små utskjæringer og elegant form.


De yter alltid god service og kan håndtere store produksjoner av poser og profilmateriell, noe som er viktig for oss som kjede. Forvandle de tomme veggene til en kreativ lekeplass med denne store whiteboardtavlen. I større auditorier brukes skyvetavler, dvs. Visiosign software er enkelt å bruke. Samtidig er det et svært effektivt verktøy for intern og ekstern kommunikasjon.


Våre kommunikasjonsløsninger egn. Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.