onsdag 25. november 2020

Vimpler med bokstaver

Se vårt utvalg av vimpler , bannere og andre pyntelenker her! Stort utvalg av Ballonger. I alle farger og fasonger! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

God og myk matte som garantert blir populær blant de minste. Inneholder vendbare vimpler , av hver bokstav , samt en meter lang bomullssnor til oppheng. Så fine farger, liker kombinasjonen. Har helt dilla på å sy vimpler for tiden, veldig morro.


Jeg har sydd en bestilling på to rosa bokstav - vimpler til en kunde. Vimpler med bokstaver (1) Vinkort (2) Vår-marked (2) X-stor. Kvalitet 1 spun polyester, 1gr.


Størrelsen på bokstavene tilpasses vimpelens fasong og antall bokstaver.

De passer like godt på barnerommet, i gangen eller kanskje stua? Eller hva med å hekle vimpler med bokstaver som en julegave til noen du er glad i? Festkompaniet har et stort utvalg av vimpler og bannere. Da har vi banner kit der det følger med forskjellige bokstaver slik at du kan skrive akkurat det du ønsker! Navnevimpel med 2-bokstaver.


Søt dekor til barnerommet. Kommer alltid med en vimpel i hver ende uten bokstav på i tillegg til navnet. Opp til bokstaver er inkludert. Bestill (u)like vimpler samtidig for.


Kan vaskes på 40°c med fin vaskemiddel. Er det bursdagsfeiring kan man bruke vimpler med bokstaver for å gjøre ekstra stas på bursdagsbarnet. Vi har også valgt å vise fram en vimpel med navn.


Jeg lager vimpelrekker med navn. NB: Pris per vimpel med bokstav er. Doble vimpler med rettvendt tekst på begge sider fungerer dårlig. Tillegg for bokstav uansett.


Bokstavene eller logoen applikeres.

Utenlandske flagg og vimpler. Legg vimpler mot hverandre med mønster mot mønster. Anbefaler du å klippe ut bokstaver og sy med sikksakk rundt eller hva ville du gjort? En navnvimpel er noe som blir mer og mer etterspurt. En festlig lenke med massevis av fine bokstav - vimpler som du kan skrive hva du vil med ! Husk å ikke legge til flere bokstaver enn du har.


Håndsydd i vevet og strikket polyester. Smart vimpelremse som du setter sammen etter eget ønske. Vi produserer alt av norske og utenlandske flagg og vimpler. Alle navnevimpler blir sydd og applikert med STORE bokstaver. Velg i ulike farger, med og uten.


Lag din egen banner med denne pakken som har bokstaver , tall, stjerne, spacere og festene. Solide kort bokstaver og tall har en rosa polka dot print, spacere og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.