mandag 30. november 2020

Tidsbryter elko

Tidsbryter elko

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Bestill i dag og få gratis frakt - uansett. Sammenlign pris med oss! I alle aktiviteter tilstrebes en høy miljøstandard.


Tidsbryter elko

En tidsbryter benyttes der hvor du ønsker at strømmen skal slås av eller på etter en angitt tid. Still inn tidsintervaller på 15min, 30min, time eller andre. Tidsbryter 16A med display.


TIDSBRYTER - slår av strømmen etter en gitt tid. Plus Sort - tidsbryterstikk. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Brukes til kaffetrakter, strykejern ol.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: pol(er), Elnummer. Trøtt om morningen mens du lager kaffen din? Alle har vell hatt den forferdelige følelesen Slo jeg av kaffetrakteren? Denne benyttes der det er ønske om topolet brudd hvor kortslutning mellom fase og jord kan medføre berøringsfare.


Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Benyttes til kaffetrakter, vifter, strykejern, lys etc.


RSTV kan benyttes overalt hvor det er praktisk at strømmen slås av etter en gitt tid. Mulighet for bruk av både NO og NC. Norges Billigste Priser? Med timeruttaket kan du koble inn et tilkoblet apparat(f.eks. kaffemaskin, strykejern osv.) i et forhåndsinnstilt tidsrom med den. Sjekk priser på tidsbryter elko.


Kjøp tidsbryter elko billig i nettbutikkene. Vi har produsert stikkontakter, lysbrytere og annet elektromateriell i over år. Hele denne tiden har vi. Trenger du Elko wireless og living system? Finn inspirasjon, rett produkt eller nærmeste elektriker.


Tidsbryter elko

TIMERKIT MED JORD PÅVEGG. ELKO tidsbryter 16A med display. SCALA timer bryter pålitelig strømmen til kaffetraktere og andre husholdningsmaskiner.


Topolet tidsbrytersett, bestående av stikkontakt og tidsbryter 2T10. Elektrisk materiell er så selvfølgelig. Vårt mål er å få deg til å se på det med nye øyne, og se de nye mulighetene. Stikkontakter, brytere, dimmere.


Tidsbryter elko

Elko RS infelt strømbryter med lys. Med glimlampe som lyser når belysningen er slukket. Gjør at den syns lett i mørk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.