torsdag 12. november 2020

Stikksagblad plast

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Stikksagblader for tre, metall og bygg.

Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Fintannede hardmetallblad tilpasset kurvsaging i mykt tre, kryssfinér og plast med tykkelse 2-mm. Det finnes forskjellige stikksagblad for ulike materialer, f. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk.


Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Messer GUMMI, LÆR, PLAST , ISOLASJONS MATERIALE 75mm. Til saging i tre og plast , materialstørrelse 5-mm.


Basert på målsetningen om å kombinere høy kvalitet på varer og tjenester med en effektiv organisasjon, vil vi kunne betjene markedet til en konkurranse-dyktig.

For middels grov saging i hardt og mykt tre, plast og ikkejernmetaller. Laget av verktøystål med slipte 3-fas tenner, konisk rygg. Blad med spesialspiss for lettere inngang i. Tre, plast Metall – mm – TPI – TPI mm eller tykkere.


Beste Priser Med Handlesmart! Kabinetter og modifikasjoner: Heisann, 1. Jeg skal kutte et hull på den plasten (med usb portene) i fronten av kabinettet. Sett med ti blader for stikksag.


Sagbladene er tilpasset for saging i tre, sponplate , laminater, kryssfiner og plast. For hva betyr egentlig stikksagbladet for ytelsen? For å finne ut det, testet vi den samme stikksagen med seks ulike bladtyper. Fire fra Bosch og to fra BlackDecker.


Proxxon stikksagblad av HSS-stål Med slipt og bølget fortanning (tanndeling 06mm). For kapping av stål, metall, plast , plexiglass og isolasjonsm. Bruk guiden vår for å velge riktig stikksagblad.


Du er i ferd med å fjerne hele handlekurven din, vil du fortsette? Hold kurven Slett kurven. Ideell for raskt og presist kutt i hardt og mykt tre, Sponplater og Plast Tannavstand 0mm, Nyttelengde 75mm,.

Boks- og lukepakninger;. Plastpluggen er fargemerket for at man lettere. Hardmetallblad skjærer rustfritt stål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.