fredag 16. oktober 2020

Speil rundt

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Finn din favoritt blant våre nyheter innen interiør her! Vi har speil til alle rom i ulike former og størrelser. Vi reiser verden rundt og finner masse.


Med mørkere fargenyanser på veggene trenger vi speil som reflekterer lyset og omgivelsene sine.

Her er fantastiske speil -nyheter. Med et speil får et rom nye lysforhol samtidig som rommet virker større og får en bedre harmoni. La deg inspirere og mellom alle våre speil her.


Besøk oss for å oppleve et stort sortiment av speil til svært rimelige priser! Hos oss finner du alt fra veggspeil til bordspeil, sminkespeil og mye annet. Rundt Speil Ø7 med LED-belysning.


Les mer Legg til i Moodboard. Speil gjør som kjent at et rom virker større, og får dagslyset til å nå lengre inn i rommet.

De aller fleste interiører føles mer åpne og flottere med èn. Speil leveres i mange ulike fasonger og former. Hos oss er de fleste speil beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien for å benytte speil som. I vårt omfattende utvalg av interiør finner du både kjente og nye merker! Beste Priser Med Handlesmart!


Hos Skeidar finner du speil i alle varianter til ulike priser. Flott design, store og små. Et rundt og svært anvendelig speil med en bakplate i MDF. Plasser speilet på veggen i stuen, gangen eller toalettet, det finnes ikke begrensinger for hvor du kan. Skap et koselig og personlig hjem!


Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser. Belysning bak kanten Belysningen av typen LED gir et jevnt og behagelig lys. Armaturet er sikkerhetsklassifisert med IP4 og lyskilden har en normal levetid på ca. Hver eneste dag er vi rundt ved våre konkurrenter og sjekker priser for å gi DEG lavest pris i markedet. Alternativer til vanlige speil ,. Nytt og moderne solspeil i kunststoff materiale.


Moderne rundt solspeil i kunststoff.

Nydelig champagne gull-farge. Et enkelt blikk på disse skinnende speilene er nok til å se hvorfor de bidrar til å være en iøynefallende detalj til omgivelsene. Her har vi samlet en rekke ulike varianter – både store og små som er praktiske og dekorative. Glassoverflaten er belagt for. Du finner også andre Møbler produkter fra JOX hos Lekmer.


Superkult speil i sort matt metall med gull på innsiden. Speilet er 15cm i diameter og har en dybde på 8cm. Hos Kvik har vi et speil som passer inn i alle typer bad.


Skal det være rundt eller firkantet, med eller uten lys, og skal det kunne fungere som skap? Perfekt til gangen, badet eller soverommet. Her hos oss på Trademax vil du finne mange ulike speiler online. Her finner du speil med gull ramme, et rundt speil , et speil med sølv ramme eller hvitt speil.


SPEIL , BILDE PÅ VEGGEN DER Et speil eller et vakkert bilde er med på å fremheve et roms personlighet og øker romfølelsen. Setter du flere speil sammen, kan de. Speil kan gjøre underverker med rommene dine. Da har du muligheten til å flytte rundt på det, og speilet har flere bruksmuligheter og større fleksibilitet.


Et fantastisk, flott, rundt , speil ! Dette kan være alene, eller man kan sette flere sammen. Finnes i en større størrelse. Lekkert med flere speil i gruppe!


Dette tøffe speilet i rund form er i sort jern.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.