torsdag 8. oktober 2020

Snekkerverksted drammen

Snekkerverksted drammen

Compare rail, bus and flight tickets in one search. Find the best way to travel! Unsure How to Get There? Bestill drømmeferien med Agoda. I vårt snekkerverksted , har vi moderne maskiner samt en CNC maskin som gjør det meste.


Snekkerverksted drammen

Dagens eier skal pensjonere seg og hadde ønsket at det var noen som tok over driften i de neste årene. Velkommen til helsfyr snekkervekrsted as. Snekkerverksted skal selges.


Skreddersydde løsninger til kjøkken, ba garderobe og soverom for hjem og hytte. Hønefoss by Drammen by Hokksund by Kongsberg by 0. Bragerhagen Drammen Vis kart. Det er bra at vi kan bli snekkere her i Drammen. Vi holder til i Drammen og utfører det meste innen tradisjonelt glassarbeid.


Snekkerverksted drammen

Vi vektlegger god service og kvalitet til enhver tid. Vi driver et snekkerverksted med møbelsnekkere som er løsningsorienterte, har lang erfaring og godt håndlag. Vi produserer også listverk og har et bredt sortiment av husdekor og lister.


Vi lager kvalitetsløsninger etter behov og spesialmål. Møbelsnekker i indre Østfold. Vi jobber med en rekke materialer, men. Aagaards- snekkerverksted. Klikk her for å se data om dette nettstedet.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og. Alt er håndlaget i Tigerstaden med fokus på detaljer og kvalitet. Hos oss kan du velge mellom alt av innedører og yttedører, etter dine mål. Vårt mål er å levere håndverkstjenester av ypperste kvalitet til.


Vi er en totalleverandør av glass og glassmester tjenester. Trenger du møbelsnekker? Mange av oss går med planer og ideer, men vet liksom ikke hvor vi skal starte.


Begynn med en tur innom hos ossVi som jobber i Gunnars snekkerservice er stolte h. Vi har kafé, kunstsalg, redesign- og interiørartikler, snekkerverkste. Drammen kommune skal utvikle Gilhus gård til å huse rehabiliteringsaktiviteter,. Jeg heter Jan Gunnar Guttormsen, og er utdannet treskjærer og møbelsnekker. Han jobbet i år på et engelsk `high end´ snekkerverksted ,. I vår butikk finner du mange spennende produkter fra et stort utvalg leverandører. Det er mulig å bestille mange produkter utover standard utførelse.


Lindbak leverer kontormøbler og interiørløsninger for kontor, skole, barnehage, helse og omsorg. Dette er en praktisk og meget stilig bolig med plass til store familier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.