fredag 9. oktober 2020

Snekkerverksted akershus

Dagens eier skal pensjonere seg og hadde ønsket at det var noen som tok over driften i de neste årene. Snekkerverksteder Akershus , inkl. Med fagbrev som møbelsnekker og eget snekkerverksted leverer vi kvalitetsmøbler og innredninger, spesialtilpasset etter kundens behov. Vi produserer også andre møbler på bestilling, og kommer gjerne innom for en.


Send blomster til Roar Ottosen snekkerverksted. Velkommen til helsfyr snekkervekrsted as. Vi er en møbelsnekker bedrift som utfører oppdrag i Oslo og Akershus. Vi jobber med en rekke materialer, men. DU TJENER PÅ KVALITETEN.


Forretningsidéen er klar : Vi skal skape et. Vi holder til på Frogner i Sørum, og leverer våre produkter og tjenester i Oslo og Akershus. Alt er håndlaget i Tigerstaden med fokus på detaljer og kvalitet. Vi er et velutstyrt snekkerverksted med ansatte og over års erfaring som holder til i idylliske Engelsviken utenfor Fredrikstad. Vi er et lite møbelsnekker-verksted som produserer blant annet.


Snekkerverksted akershus

I vårt snekkerverksted , har vi moderne maskiner samt en CNC maskin som gjør det meste. Digital utgave på Nettbiblioteket. Vi lager alt av kjøkken, interiør, møbler og spesialinnredninger på bestilling, og leverer over hele landet. Vi kan også ta større oppdrag som byggmester. Vårt mål er å levere håndverkstjenester av ypperste kvalitet til.


Råde, Rygge, Sarpsborg, Fredrikstadt, Hvaler, hele Østfold og selvfølgelig Våler, i tillegg nabokommunen i Akershus. Ullersmo fengsel ( Akershus ). Alt av møbelsnekkeri, design, produksjon samt tjenester innen tømerer- og snekkerfaget i Østfold og Akershus. Vi begynte som et tradisjonelt snekkerverksted , og er idag et firma som leverer alt innen spesialinnredning – til både næringslivet og private hjem.


Vi har over mange år spesialisert oss på. Som møbelsnekker jobber du ofte i et snekkerverksted , men du er også med på å monterer møbler og innredninger hos kunden. Velg kommuner i Akershus. Hovedprodukter vi produserer er kjøkken, ytterdører og innerdører.


Janas snekkerverksted produserer alle slags møbler, og skreddersyr løsninger for de fleste behov. Vi driver et firma som lager håndverks-innredninger, møbler mm. Museumsnett er i dag en samling av museer, stiftelser o. Informasjon hentes fra ulike kilder som skribenter, , museenes hjemmesider. NM arrangeres på X Meeting Point Norway på Hellerudsletta og i år i samarbeid med Utdanningsetaten i Oslo kommune og Akershus. Enebakk Produkter jobber aktivt med å bistå mennesker på veien mot å bli en aktiv deltaker i samfunnet og til et liv med ordinært arbeid eller annen meningsfylt.


Med fire medarbeidere produserer verkstedet møbler og innredninger etter kundenes ønsker. Møbelverkstedet produksjon. Kundemassen spenner fra private husholdninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.