fredag 9. oktober 2020

Smoothie oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Isbitbrett av mykt materiale som sørger for at isbitene er enkle å få ut. En søt, frisk og veldig populær smoothie proppfull av smak fra jordbær. Lag dobbel porsjon, for her går det unna!


Min favoritt smak når det gjelder smoothies er helt sikkert jordbær, derfor har jeg samlet flere av mine gode oppskrifter på denne siden.

Jeg synes jordbær er så. Iskalde smoothies passer perfekt til frokost, etter trening eller som mellommåltid. Et sunt og godt alternativ. Smoothie er smakfull, sunn og forfriskende drikk!


Kickstart dagen med en smakfull og sunn smoothie. Enten du foretrekker smoothie med banan eller bær - finn din favoritt- oppskrift her. Det er bare å slippe fantasien løs!

Frisk og lett, eller stappfull av energi? Det finnes smoothies for en hver anledning. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Sjekk ut disse oppskriftene på digg smoothie ! Her får du gode råd og vink, og et knippe deilige oppskrifter på smoothies. Endelig en rynkekrem som virker. Hvordan lage en smoothie som både smaker godt OG er sunn?


I tillegg kan man tilsette nøtter og korn for å gjøre den mer mettende. Bare blåbær smoothie oppskrift med kalorier, allergener og pris. Blåbær er proppfulle av antioksidanter, så hva er vel bedre enn en herlig smoothie med blåbær? En smoothie får man oftest med frisk, søt smak og i såpass store mengder at det metter. Denne smoothien er full av go´saker som ungene kommer til å elske.


Perfekt for dager når matlysten ikke er på topp eller som. Har du kjøpt frosne bær i butikken?

Les på pakken om disse egner seg til bruk ute. Rødmende og frisk smoothie med jordbær. Jordbær, lime og eplejuice blir til en slush som sjarmerer hele familien. Smaker fantastisk med norske søte og smaksrike. Tre stk friske smoothies med frukt og bær.


Nytes best på en varm sommerdag. Hver oppskrift gir glass. Press ut saften av limen. Kjør alle ingrediensene til en glatt smoothie. Merk oppskrift som favoritt.


I FORM er Skandinavias største hjemmeside for kvinner om trening, sunnhet, løping og oppskrifter. Her finner du nyttige tips og teknikker til å nå målene. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg.


Prøv denne varianten med egg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.