onsdag 23. september 2020

Speil baderom

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Fast pris - ingen overraskelser. Se vårt fantastiske utvalg!


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.

MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! På denne siden finner du speil og speilskap spesielt egnet til ditt baderom. Speilene fås både med og uten skap og lys. Besøk oss for å oppleve et bredt sortiment av morsomme og praktiske baderomsspeil til lave priser.


Speil får badet til å virke større og lysere. Ta en titt på vårt imponerende utvalg av baderomsspeil som fås i mange forskjellige utførelser. Baderomsspeil for alle stiler.

Velg et elegant innrammet speil. Og akkurat i dag er en fin dag for speil på badet og sånt. Vi tror du blir fornøyd. Speil på veggen er dekorativt og praktisk, spesielt på et bad. Har du et stort baderom i retro stil er det fint med en stor og kraftig ramme rundt speilet.


Eksempelvis kan romslige skuffer under vasken og et stort speil være med på å gi baderommet et praktisk og romslig løft. Special Price kr 9300. Slik lyssettes speilet jevnt.


Gå til hovedside for: BADEROM. Kr Bademiljø Manhattan 23. Sammenlign pris med oss! Speil leveres i mange ulike fasonger og former.


Hos oss er de fleste speil beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien for å benytte speil som. Linn Bad er den største produsenten av baderom i Norge. Våre baderomsmodellar er m. Kan du se for deg et baderom uten speil ?

Nei, sannsynligvis ikke. Skap et hyggelig baderom med godt lys. Hver morgen møter en gjerne seg selv halvvåken i speilet på et baderom. Speil er en viktig del av baderomsinnredningen. Et lekkert speil skaper romfølelse og bidrar til å heve totalinntrykket av badet.


Hos Modena Fliser finner du flotte. Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser. Spar penger ved å kjøpe det nye speilet til badet på nett. I HTHs nettbutikk finner du speil i forskjellige prisklasser, med eller uten lys på sidene.


Et baderom er boligens mest private rom og vi skal trives når vi er der. Derfor er det viktig at du sammensetter. Toaletter, speil , møbler, armaturer til. Vi har speil til alle rom i ulike former og størrelser.


Stort utvalg av elektronikk og hvitevarer til lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.