mandag 14. september 2020

Slagbenk bohus

Jeg har lest og godtar betingelsene i samsvar med personvernerklæringen til Bohus. Vennligst fyll inn e-postadresse og postnummer for å bli medlem. God dag alle sammen :) I dag har jeg skrudd sammen den nye benken vi kjøpte på Bohus :) Den kom i fire store deler og var kjempe enkel å sette sammen! Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede.


Slagbenk bohus

Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Vi har fristende varehus og god service. En Tv-benk kan enkelt fornye stilen i en stue, samtidig som den kan forbedre opplevelsen av TV’en.


Velg her blant størrelser, stilarter og farger. Stort utvalg flotte spisestuestoler av god kvalitet. Velg mellom flere design og farger.


Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser. Har du ekstra plass i entreen? Med en slagbenk får du ikke bare et flott møbel, men også en rekke praktiske funksjoner. Se alle våre slagbenker her.


STORT UTVALG: Puff, benker, kister og andre små møbler til ulike rom i hjemmet. Leveres også med behandlet sitte plate. Rom under plata kan benyttes for. Denne Pinnen ble oppdaget av Julie Schalka.


Slagbenk bohus

Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Slagbenk er en lukket benk med ryggstø der setet kan slås opp, slik at rommet under kan brukes som seng. Ofte er det en uttrekksskuff i underdelen, slik at sengen.


ET SAMLINGSPUNKT Enten dere et to eller ti, er det koselig å samles rundt matbordet – til frokost, middag eller kvelds. Men kjøkkenbordet duger til mye mer enn. We are here to inspire and be inspired. Welcome to our showroom. Furumøblet leveres i lengde 2cm.


Slagbenk bohus

Skjåk slagbenk i heltre furu vist i antikk sort med grålut plate. Andre lengder kan produseres ved bestilling av minimum Stk. Så litt fundering på om jeg skulle ha en plankebit på midten eller en i hver side. Her avbildet i Naustgrå med stoff Fjordvik 65.


Pris klasse Langbor 170x90cm. This Pin was discovered by Bohus Showroom. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Besøk et varehus eller våre nettsider.


Se vår flotte interiørkolleksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.