mandag 10. august 2020

Vimpelrekke med navn

Se vårt utvalg av vimpler, bannere og andre pyntelenker her! Stort utvalg av Ballonger. I alle farger og fasonger! Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


Der finner dere firma navn på produktene (dies, stempler osv) jeg bruker på mine kort.

Enkel vimpelrekke med navn , søt som pynt på barnerommet. Jeg lager vimpelrekker med navn på bestilling! Kjempefint til bursdag, navnefest, dåpsfest eller bare til pynt over senga.


Du lager et fint og annerledes bordkort ved å bruke en cupcake som du pynter med to sugerør og en liten vimpelrekke med navn på. Foto: Franciska Munck-Johansen. Så første prosjekt ut ble en vimpelrekke. Jeg synes det er fint med litt ulike mønstre på stoffet,.


Jeg har lyst til å dele en oppskrift på hjemmelaget vimpelrekke med dere.

Navnevimpel med 2-bokstaver. Søt dekor til barnerommet. Kommer alltid med en vimpel i hver ende uten bokstav på i tillegg til navnet.


Jeg trykker ofte navn , alfabetet eller andre ting på mine vimpelrekker,. Takk for titten i bloggen, og inspirasjon til vimpelrekke. Lykke til med mageboeren. Her finner du vårt utvalg av forskjellig vimpler, banner og annen lekker, hengende pynt til å dekorere med ! Eller navnet på bursdagsbarnet?


Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 3dagers angrerett. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Start med å skrive ut bokstavene du ønsker, lag gjerne en mønstret.


Vimpelrekke med luftballong! Perfekt til å pynte en babyshower og la den vordende mammaen ta den med hjem og pynte barnerommet før babyen kommer. Denne søte vimpelrekken er perfekt til å henge opp på barnerommet, du bare tilpasser antall vimpler med navnet på barnet.


Den er også kjempefin som julepynt, hva.

Hadde også en vimpelrekke med navn hengendes på peisen som var i lokalet. Kjøpte det på ebay noe som er mye billigere enn her hjemme! Du kan få påtrykt BARNETS NAVN med store bokstavar, ein bokstav per vimpel. Pynt med en vimpelrekke En vimpelrekke sydd av forskjellige tekstiler lager du enkelt selv. Selve stjerne er ca 9cm x 9cm.


Biler -Formula- vimpelrekke med vimpler. Innhold fra denne siden kan ikke kopieres uten avtale med Partybutikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.