torsdag 27. august 2020

Slagbenk til salgs

Finn beste pris på Rubrikk. Gammel slagbenk til salgs. Har du ekstra plass i entreen? Med en slagbenk får du ikke bare et flott møbel, men også en rekke praktiske funksjoner.


Se alle våre slagbenker her.

Hvis du kan håndtere en sag og en drill så er det enkelt å bygge sin egen slagbenk. Blå slagbenk til salgs med oppbevaring. På kjøkkenet har vi en flott slagbenk som er nyprodusert i gammel utførelse.


Lengde 1dybde 5 høyde 75. Jeg er svak for gamle slagbenker og synes dette bildet er nydelig. Tenk om jeg hadde hatt et rom var stort nok,. På salg i 1dager : Liten og nett slagbenk.


Oppevaringsplass under lokket.

Se flere gjenstander fra denne. Klassisk nydelig hvit slagbenk med oppbevaringsrom. Mye fint og aneledes interiør finner du på sprell. Stort utvalg av flotte spisestuer og spisestuemøbler av god kvalitet. GRATIS ANNONSE - klikk her: Antikke møbler , Til salgs :Sjarmerende, gammel svesk slagbenk.


Tenkte å gi dere sjansen til å kjøpe denne slagbenken som jeg har pusset opp før jeg legger. Den ligger til salgs på finn. Herregård slagbenk har ekstra kraftige sidevanger, rygg og sete i hel mm heltre.


Kjempefin pent brukt slagbenk i old look. Mannen i heimen (tro det eller ei) kom over en annonse på finn, hvor det var en liten, søt slagbenk til salgs ! Jeg falt selvfølgelig pladask for den,. Hvit liten slagbenk fra Oliver Furniture. Slagbenk del og hus salg.


Nordisk inspirert design med sprinkler i ryggstykket og på begge sider. Trenger et nytt strøk maling, ellers i god stand. Den har et stort rom til oppbevaring under setet.


Treverket var fint, så jeg lot det være som det var.

Denne er ikke til salgs ,. Her finner du alt om hyttemarkedet. Oppussing og vedlikehold. Norwegian Antiques, store, articles about antiques, beautiful photos of antiques.


Velkommen til Loftet Antikviteter. Hos oss finner du et meget godt og variert utvalg. Bilde kan skaffes om ønskelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.