torsdag 27. august 2020

Rotasjonslaser med mottaker

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Norges Billigste Priser? Leica Roteo 35G rotasjonslaser inkl.


Vann- og støvbestandig mottaker. Maksimal mottaksvinkel på 120°. Drives med ett V-batteri.

Leveres med mm feste for montering på. Robust, brukervennlig rotasjonslaser til utendørs bruk. Stort arbeidsområde på opptil m, men hvis du bruker laseren sammen med medfølgende mottaker , LR kan. Rotasjonslaser GRL 4H inkl. Selvnivellerende rotasjonslaser med.


Værbestandig og selvnivellerende rotasjonslaser med synlig roterende laserstråle. Målingen slås av automatisk hvis strålen er utenfor måleområdet, og du kan. Komplett sett med rotasjonslaser , stativ og niveleringsstang! Dette er en klassisk rotasjonslaser med mange fine finesser og instillinger!


Robuste bskyttelsesbøyler med gummimansjetter. Inklusive mottaker og fjernkontroll. LASER: 400m arbeidsområde,.


Mitzu selvnivellerende rotasjonslaser med mottager) Har brukt dette mye og vet ikke hvordan jeg skulle klart meg uten. Enkel, robust og pålitelig! Stativ , laser med radius 75m , mottaker.


Arbeidsområde med mottaker : 3m (Diameter). Ja, artikkelnummeret stemmer.

Lov om elektronisk kommunikasjon. Fjernkontroll som også fungerer som mottaker. Rask, enkel og nøyaktig selvnivellerende rotasjonslaser fra Stabila. Laseren har en rekkevidde på 1meter med mottaker.


Med en rekkevidde på 8meter i diameter er det en laser som kan brukes på store anlegg. Automatiske temperatur og grade. Har sett en rotasjonslaser i bruk med en slags målestav som ga fra seg pipelyder, den virket meget.


Det var komplett med stativ, målestav og mottaker. Rekkevidde: - 2m med mottaker (radius) Vekt: 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.