torsdag 6. august 2020

Rens oppvaskmaskin eddik

Aldri mer vond lukt med oppvaskmaskinrens fra Plumbo. Mitt favoritt-rengjøringsprodukt, eddik , kan brukes til så mangt. Visste du at det blant annet kan brukes som et miljøvennlig og naturlig middel til å rense. Oppvaskmaskinen vasker skitne tallerkener, glass og bestikk flere ganger i uken. Det meste av skitten går ut i avløpet, men ikke alt.


Noe av møkka blir sittende. Gi oppvaskmaskinen en rens. Vi har gjort det til en rutine. Før oppvaskmaskinen rekker å begynne å tenke på å sende ugreie dufter.


Eddik funker som gull både i vaskemaskinen og oppvaskmaskinen. Man trenger ingen spesialvaskemidler for å gi oppvaskmaskin og vaskemaskin en god rens innimellom. Har du eddik har du det du trenger! Det samler seg fort opp både såpe- og kalkrester i maskinen.


Dette fører til at maskinen blir mindre effektiv over tid og lukter surt. Med rens unngår du dette. Jeg har nemlig gjort det samme med oppvaskmaskinen , med godt resultat. Bruk eddik i tillegg til skyllemiddel, og kokvask handdukar og sengetøy ein gong i mellom. Tørk nedi gummipakninga rundt døra ein gang i blant.


For å sikre at det ikke ligger eddikrester igjen (det er jo ikke stort bedre at klærne lukter eddik ), bør du kjøre maskinen på et skylleprogram etterpå. Vask av babyleker med en blanding eddik og vann. Eddik til vask og rens bør være fem eller syv prosent. Sjekk hvordan det gikk da vi testet eddik og natron på komfyr, oppvaskmaskin , gulv, madrass, vindu og vask. Men ikke glem at også maskinene i seg selv trenger en vask og en rens.


Vasker du ikke oppvaskmaskinen jevnlig, risikerer du skittent servise. Vi viser deg hvordan du renser oppvaskmaskinen. Forhåpentlig er det allikevel ganske innlysende hvorfor det må gjøres.


Hell kopper hvit eddik i bunnen av oppvaskmaskinen og kjøre en kort. Det kan faktisk også brukes til annet enn matlaging. Kan man bruke eddik i oppvaskmaskinen ? Hvis du til tider vasker ekstremt skittent tøy, eller maskinen vasker dårligere enn normalt, har de godt av en rens.


Men du trenger ikke spesielle rensemiddel. Bruk Finish Maskinrens, og fjerne fett og kalk, slik at oppvaskmaskinen din ser ren ut og lukter friskt! Hell to kopper eddik i oppvaskmaskinen og la det stå i en time. Kjør deretter en syklus med varmest mulig vann.


Lær å miljøvennlig uten bruk av kjemiske stoffer. Eddik er naturlig biologisk nedbrytbar og ikke giftig. Det spesielt hyggelige er at eddik , natron og sitron er miljøvennlige,.


Rens oppvaskmaskin eddik

For at oppvaskmaskinen skal yte maksimalt,. Du vil ikke tro alt litt eddik kan gjøre for deg. Bland like deler vann og eddik , vask og skyll. Prøv eventuelt eddiktrikset: Ha en desiliter eddik i kammeret,.


Filteret bør renses og gummiringen bør renses,. Rens filter og gummiring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.