mandag 3. august 2020

Rød løper fest

Vi har teppet til alle anledninger. Finnes i forskjellige bredder og varianter. Rask levering, ferdig tollet. Hvor kult er det ikke å ha en rød løper på festen?


Kjøp tepper med valgfrie mål.

Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål. Rød løper for engangsbruk. Produsenten og DJ-en bak artistnavnet CLM Martin Alexander Bjercke (30), som også var The Voice-dommer i fjor, var klar for å bidra. Løperen kan brukes både inne og ute.


En rød løper ønsker velkommen og skaper god stemning! En fantastisk måte å ta i mot dine VIP-gjester til bryllup, selskap eller Hollywood- fest. Gjør litt ekstra stas på festdeltakerne dine med denne.

Lynrask levering fra festogmoro. Dobbeltsidige tape- fester langs kanten under hele løperen slik at den er lett å feste. Røde løpere gjør festen. Don Al Capone arrangerer fest for sine mafiaforbindelser.


Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser. Pynt opp til skikkelig hollywood fest med rød løper og andre kule effekter. Husk klebemasse for å feste dekorasjonen med. Man kan også bruke malertape eller.


Partytelt utleie og alt av møbler, servise, duker, rød løper til bryllup og events i Oslo og Østlandsområdet. Utleie av mobil scene, toalettvogn etc til. Superflott rød løper til gulv.


Kan ogås brukes utendørs. Flotte exclusive solide og stødige røde løpere som kan brukes inne som ute selges til fine priser. Farge rød -Topp er polyester -Bunn er PVC -Vekt pr kvm er 5. Type: lin, bomull, poliester Festlig rød løper dekorert med glitrende gulle striper.


Hvis ingen av de størrelsene.

Det er påsydd en kant på cm. Trenger du bar og kjøleskap til festen leverer vi det også. Vi hører alltid om kjendiser og hva dem går kledd i og sier på den røde løperen.


Noen som også var klare for en skikkelig fest i Bergen lørdag kvel var Farmen Kjendis-profil Erlend Elias Bragstad og lillebroren. Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest. Vi går inn i sesongen for de store begivenheter og bordene skal pyntes til fest. Du kan enten bruke en lang løper som går på langs midt.


Deena Bokhari tosidig løper. Før 22NÅ fra 1394.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.