onsdag 15. juli 2020

Trender 2016 interiør

Det meldes om økt bruk av tre i interiører fra alle hol og det spås at dette er en trend som vil vare. Det snakkes og skrives mye om nye trender ,. Høstens kundekveld hos Verket Interiør og Et Hjem. Jeg heter Ann Merete og dette er bloggen min Kreativ-i-tet. På bloggen kan du lese om interiør , gjør det selv-prosjekter (DIY), oppussing, inspirasjon og annet jeg.


Hvilke farger skal vi male med i år. Her får du god informasjon om årets trender. Vårens heteste interiørtrender.


Moderne stil, nøytrale farger og naturmaterialer er noen av hyttetrendene vi ser akkurat nå. På årets første pressevisning av tapetnyheter hos Borge ble vi presentert for tre viktige trender og følelser innen tapet og interiør : Vintage, That Luxury. Vi går i en mer fargerik retning i interiøret.


Trender 2016 interiør

Vi skal ta og føle på, vi skal lukte og høre etter – og vi skal kjenne på magefølelsen. Først da kan vi lage interiører vi selv virkelig trives i,. Bare de som er genuint interessert i stil og interiør og har mye penger følger trendene etterhvert som de. ELLE har funnet sine favoritter fra møbelkjeden Skeidar i høst.


Og hvilke materialer vil vi se mer av? Tyssen på Informasjonskontoret for farge og interiør. En del av jobben hennes er å følge med på trender. Lekkert med superblank glansgrad i LADY Supreme Finish!


Trender 2016 interiør

Ved å ta treverk inn i interiøret , skapes. Gjenbruk av interiør er mer i tiden enn noensinne. Vi kjøper brukt, får eller arver – og skaper vårt eget unike preg ved å male og pusse opp møbler. Pinterest er et sosialt nettverk for deling av bilder og video.


La kreativiteten blomstre! Få inspirasjon til ditt eget interiør , sjekk det siste av interiørtrender, og få kreative interiørtips. Se hvordan du innreder med farger. Vi har kommet til et nytt år og januar er en spennende måned for oss som holder på med interiør.


Messene kommer på rekke og rad både i Stockholm, Paris og Oslo. Geometri er fortsatt å se overalt i interiører. Vi ser mer av dype, tunge farger i interiøret , nå skal det være farger på vegger, tak og gulv. Ekstra trendy nå er duse,. Da er det enkelte stiler og trender som virkelig går igjen blant de ulike forhandlerne og som er trendy i år.


Vi har vært på møbelmessen i Stockholm og plukket ut det beste. Denne kraftfulle lilla nyansen vil prege møbler, mykt interiør , belysning, tekstiler og tapeter de neste månedene. Hvis du ikke finner noe du liker her så har jeg systue og der syr vi puter og interiør i akkurat de størrelsene og fasongene du ønsker.


Trender 2016 interiør

Blogg om interiør , design. Farger Innendørs Inspirasjon inne Trender les videre. Lene blogger om interiør , tipser om hva du kan lage av diverse med mye mer. Trenger ikke stort mer enn dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.