torsdag 9. juli 2020

Sprøstekt torsketunge

Kjøp torsketunger i skreisesongen og server sprøstekte torsketunger som forrett eller koserett, med en god hjemmelaget remulade og litt sitron. Beregn 4-torsketunger pr person, avhengig av størrelse, og om det er til forrett eller hovedrett. Skyll, rens og tørk og torsketungene. Skyll torsketungene i kaldt vann og la dem renne av seg.


Lag en lake av eddik, vann og sukker, det skal være sursøt.

Vend torsketungene i hvetemel tilsatt salt og pepper, så i. Sprøstekte torsketunger på toast oppskrift med kalorier, allergener og pris. Torsketunger er en delikatesse som kan serveres som tapas eller forrett. Nyt dem i skreisesongen, dette er sjelden vare. Denne og mange andre oppskrifter. Stearinlysene blafrer i Sagastua på Hildurs Urterarium i Brønnøy.


Vi har inntatt en aperitiff og diskuterer hva den femretters middagen vi ser frem til kan inneholde.

Sprøstekt steinbit med blåskjellsauterte grønnsaker minutter. Stek steinbiten sprø å lag blåskjellsauterte grønnsaker til. Lofotfiskerne får nå rekordpriser for torsken. Men fiskehandler Jarle Sundvall i Oslo tror neppe torsken vil bli spesielt dyrere for kundene. Da notisredaksjonen i forrige uke informerte om årets skreisesong, glemte vi å nevne den mest delikate delen på fisken: torsketungen.


Det vil si: torsketunge er. The Norwegian National Barbecue Team Hafrsfjordgt. Vi har mellom anna smakt på på fritert lav, sprøstekt blad frå hagen, vaktelegg, andebryst,. Grillede kamskjell med asparges- og ruccolasalt, sprøstekt chorizo og beurre blanc.


Som en starter fikk vi servert torsketunge med chilimajones. Til hovedrett valgte jeg sprøstekt lysing og kamskjell fra Frøya. Så enkelt kan du lage hvite asparges med sprøstekt skinke hjemme.


Fritert torsketunge med ramsløksaus kommer i en kreativ og kul servering. Bak det eklektiske interiøret. Spisestedet på det gamle torget er et populært lunsjste spesielt for forretningsfolk.


Lokalet er hyggelig og luftig, med en stor bardisk, et par.

Begynte å skjære torsketunge på feskebruket i Botnhamn når æ va år og det va ingenting som va bedre enn når ho mamma rulla. Sitrusbakt torskeloins med pankopanert torsketunge , asparges,. Nei, nei, nei, torsketunge er ikke fisk.


Tunga er jo som regel utenfor munnen,. Gutta hadde på sprøstekt bacon på før servering. Porsjonen er til personer,. Pannert torsketunge ble lagt oppå dette like før servering. Så da ble det gressløksuppe med sprøstekt svænskbacon til kvelds.


Garneres med gode grønnsaker og deilig fersk torsk og sprøstekt bacon. Easily share your publications and get. For torsken ble servert på hjemmelaget potetmos,stekt sopp med spinat,ristede pinjekerner,smørdampede gulrøtter og sprøstekt bacon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.