torsdag 23. juli 2020

Spotskinne system

Spotskinne system gjør det mulig å koble til flere spotlights til samme skinne og legge skinner i vinkel, om man ønsker det. Elby har best pris på spotskinne. Vi sender samme dag, fast frakt. Justerbar Parasol II spot til trefaset system.


Leveringstid: Bestillingsvare. Vi har et stort utvalg av ulike systemer , som individuelle spotlights på skinner, vaiersystemer med lavspenningsbelysning og enkle grupper av takspotlights.

I systemet finnes også en vinklet skjøt som gjør det mulig å montere belysningen etter rommets form og en adapter for å koble inn en takarmatur på skinnen. Hos Elektroimportøren finner du et stort utvalg av spotlights med skinner, rondeller og kvadratiske former. Spot som passer på zip spotskinner, gir deg et fleksibelt belysnings system. LED spotskinner i moduler.


Zip spotskinne , leveres som et byggesett med mange muligheter. Dette skinnesystemet har et lekkert design og er raskt å montere. Det er fleksibelt og kan skreddersys slik at det passer perfekt i boligen.


Pen spotskinne med to halogenspotlys og strømbryter. Halogenpærer og tilkoblingskabel med støpsel følger med.

Lett og rask montering av spotter og pendler. Alltid lett bestilling online og rask levering. Vi fører alle spotskinner fra SG Armaturen. Se utvalg av 230V skinnesystem i vår nettbutikk. LightEasy U-Rail HV system L stik krom.


Her får du tips og informasjon om blant annet LED-striper, innendørs og utendørs belysning til. Kjøp Lys skinne system på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Lys skinne system i kategorien Innendørsbelysning fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar. I vår online nettbutikk finner du utallige muligheter for belysning både med skinnesystemer spotlights og mye.


Er du på leting etter skinnesystem som belysning? Takskinner og skinnesystemer (wiresett). Stort utvalg av kvalitetsprodukter innen belysning (også i LED). Studio 1F GURX-PRO Spot i sort til strømskinne system. Trackline spotskinne på meter som kommer komplett med tre Conic spotthoder og tilkoblingsstykke.


Skinnen kan bygges ut med andre deler fra Trackline systemet. Taklamper i klassisk og ny design Vi liker våre taklamper og håper du også skal gjøre det. Uansett hvilket rom du trenger en lampe til, så har vi alternativer å. Fastcalc- et enkelt lysberegningsverktøy, integrert i SGs websider gjør det enkelt å lage en rask lysberegning uten å installere noe software.


Alle Ifø porselenslamper nå også med LED.

Tradisjon møter fremtid. Pendel adapter i krom, passende til URail system. Hvid LED-spot pedal til U-Rail skinnesystem. En lampeskinne giver fleksible muligheder for opsætning af belysning i loftet.


Pendler kan nedhænges og spots kan monteres. Se vores store udvalg af skinnesystemer her! Spotlysarmatur som tilhører Link- systemet fra Nordlux. Det fleksible og vribare lampehodet gjør at belysningens retning enkelt kan justeres for å tilpasses.


Her finner du mange forskjellige spotter, spotlight og spotskinner. Styr lysene fra en smarttelefon med Philips Hue-appen, eller legg til brytere i systemet for å aktivere lysene. Still inn tidtakere, varsler, alarmer og mer.


We use cookies to provide you with a better service.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.