onsdag 22. juli 2020

Rektangulært kakefat

Rektangulært kakefat

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Lekkert kakefat til feks cupcakes. Norges Billigste Priser? Le Creuset, rektangulært fat mist gra. Dekorativt og solid kakefat i plast.


Perfekt for servering av kaker, bakevarer og lignende. Er du på leting etter det perfekte kakefatet? Hos Bakeren og Kokken finner du mange vakre kakefat. Her finnes det kakefat som passer til mange forskjellige anle. Etasjefat kakefat med stett kakelokk.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Kakefat Kakefat Velg filter: 0. En serie som er lekker å pynte bordet me og vakker å servere mat på. Design: Maud Gjeruldsen Bugge. De rektangulære kakeboksene fra Tupperware heter i likhet med de runde kakeboksene også festboks. Rektangulært kakefat Sensation.


Rektangulært kakefat

Galakse er en serie fat med klassiske, rene linjer. Vi pakker og sender samme dag eller neste virkedag. Lysestaker til kronelys kr. Firkanta fat med ører kr. Men hvorfor er det så vesentlig at det er i plast?


Jeg ønsker meg også et avlangt kakefat , men ikke i plast akkurat. Men, forslagene her er gode, vil du ha. Inspirasjon til borddekning og moderne design.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Firmaet er fortsatt, etter mer enn 2år. Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer!


Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har alt. Finnes i flere varianter Sukkerskål Sensation. Kjent og kjært produkt i ny drakt! Tøft og moderne Kensington etasjefat i rustfri stål og glass over 3. Kastehelmi kakefat på stett, klar 53NOK. Heritage rektangulært fat, cerise 47NOK.


Rektangulært kakefat

Lokk rolltop, krom håndtal. Enten du skal dandere et fruktfat eller koldtbor er det viktig å ha en variert utvalg av fat og serveringsfat. Vi har både rundt fat og rektangulært fat i flere.


Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet. Vi har et stort utvalg flotte serviser til hverdag og fest samt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.