onsdag 17. juni 2020

Telys nille

Telys formet som vinkork. Uansett hvordan stemning du vil ha, klarer disse det. Motta nyheter fra nille - og få Nilleklubbpriser i butikken. Vi har mye flott på nille.


Nille har et stort utvalg av telys.

Her får du våre beste tips til hvordan du skal bruke telys. I testen ble det lagt vekt på både den faktiske brennetiden og om flammen brant pent og jevnt, og våre Mimosa telys brant i 8:timer. Vi er veldig glad i våre. Nilles Mimosa telys med plastkopp som gikk av med seieren.


En skikkelig populær vare i våre -nillebutikker er stearinlys. Lys og lykter er noe av det vi får. Kan brukes i alle slags lysholdere av glass med god ventilasjon.

Egner seg ikke å brukes i metall lysholdere. Visste du at nille er den butikkjeden som selger mest lys i Norge? Da TVHjelper Deg utførte sin telys -test 23. Jeg har nå kassert pakker telys og stk kubbelys som ikke holder mål. TV hjelper deg tester telys.


Best i test på TVHjelper Deg! Hos Kid finner du lys i alle varianter. Skap en hyggelig atmosfære hjemme med lys og servietter. Da er Halloween-feiringen vel overstått og det gjelder uavhengig av om man er begeistreret for feiringen eller ikke. Et hett tips som ble formidlet i dagene før.


Sett noen lys rundt om i rommet for å skape en personlig og avslappet stemning på enkelt vis. Med GLIMMA telys får du mye for pengene,. To vakre og dekorative lys med flammeeffekt som på et vanlig lys. Styres enkelt med fjernkontroll og drives med tre AAA-batterier hver (ikke inkl.).


I desember i fjor skrev Dinside om telys i plastkopper som smeltet.

Lysestaker, lyshus og telysholdere i flere farger, former og størrelser. I fjor ble det solgt cirka 2millioner telys på det norske markedet, ifølge Grønt Punkt. Det er rundt per husstand. Men er du bevisst på hvor du.


Da vi testet kubbelys, sjekket vi hvor pent det brant i tillegg til brenntid. Nå er det telys som gjelder. Vi antar at de færreste er opptatt av hvor. Mer av HJEM KJÆRE HJEM-kolleksjonen. Søkeresultatene fortsetter under annonsen.


Nå har vi for på alle telys. VGs test avslører hvilke telys som er mest brannsikre, hvor mange farlige sotpartikler de avgir og hvor lenge de brenner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.