fredag 19. juni 2020

Spraymalt snegler

Vi bruker informasjonskapsler for å personalisere innhold og reklame, analysere bruken og tilby deling i sosiale medier. Vi deler informasjon om din bruk av. Brunsnegler og andre snegler tåler nemlig veldig lite koffein.


Spraymalt snegler

Michael Petersen fra Skovlunde har knækket koden. Han har fundet en simpel og billig metode til at komme sneglene i haven til livs. En mælkekarton, spraymalt , vand. Dette må du gjøre allerede nå, gjennom sommeren og ut høsten dersom du vil holde de glupske sneglene unna hagen din. Når varmen kommer om våren, følger dessverre sneglene med.


Om høsten legger den egg i hulrom i jorden eller andre beskyttede steder. Ledende innen skadedyrbekjempelse. Norges Billigste Priser? I år har det ikke vært særlig med snegler i det hele tatt, og det er vel på grunn av at det er så tørt i år.


De er bærere av e-coli og listeriabakterier som kan smitte over på oss mennesker hvis vi kommer i kontakt med sneglene. Jeg brukte teknisk sprit. På internett kan man finne utallige kreative måter å bli kvitt snegler fra hagen sin på, men denne karen ser ut til å ha funnet den billigste og mest effektive. En tom drikkekartong fylles med gram tørket maltekstrakt ( spraymalt ) og tre centiliter sprit og legges ned i gresset. Snegler liker ikke kobber,.


Næste ud sendelse bliver 7. Vi har ferielukket fra den fra den17. Ofte brukes spraymalt som et generelt navn på tørket maltekstrakt. Før brukte vi masse tid på å samle inn snegler med tang, putte dem i en bøtte, og helle kokende vann over. Vi ser kraftig reduksjon i antallet snegler de fleste steder i Konneru sier Brede Holst til Dinside.


Spraymalt er et varemerke for Muntons tørkede maltekstrakt. Så langt ser det ut til at metoden virker en hel sesong,. Indsaml og afliv sneglene ved at overhælde dem med kogende van eller smid dem i en span med salt eller saltvand. Man tager en mælkekarton og hælder en blanding af van spraymalt og sprit i den.


Det er så enkelt, at det næsten gør ondt. Man lægger den ud i haven - og to. Vi gir deg nyheter, sport, kultur, underholdning, feature og meninger. Den inneholder en blanding av liter vann, gram spraymalt (kan kjøpes på Europris, red.anm) og cl sprit.


Den tiltrekker seg bare snegler. Kartongen legges på bakken, uten kork,. Fellen krever bare tre ting: noen melkekartonger, gram spraymalt og tre centiliter sprit.


Alle sneglene som faller ned i blandingen,. Andre metoder til fjernelse af dræbersnegle fundet på nettet. Og fremgangen er enkel: Han blander sammen liter vann, gram spraymalt , og 3cl.


Spraymalt snegler

Når den første sneglen har falt ned i dypet, trekker den til seg flere. Når beholderen er full er den lett å tømme. Slik virker vepsefellen. Og vupti, så går sneglene i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.