torsdag 4. juni 2020

Rice tallerkener melamin

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. RICE melamintallerkener og håndlavede keramik i farver og mønstre. Det er vanskelig å ikke bli i godt humør av å omgi seg med. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Circus, i rosa fra Rice. Rice melamin tallerkener , rosa stk kr 415.

Solkrogen har et stort udvalg af farver og mønstre i både frokosttallerkener og små tallerkener samt. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Rice er kendt for deres melamin som fås i mange. Oval tallerken i melamin , leaves, fra Rice.


Bland gjerne flere ulike mønster sammen for et lekent og spennende uttrykk. Et sett med flotte tallerkener fra det danske merket Rice. Måltidene blir litt morsommere med disse flotte, fargeglade tallerkenene som passer like bra på. Tallerken tåler oppvaskmaskin.


Køb tallerken i melamin i flotte farver fra RICE se det store udvalg i pantry og bådudstyr hos marineworld.

Velger du servise i melamin eller plast er du også sikret mot knuste kopper og tallerkener. Her finner du et godt utvalg av kopper og serviser i melamin. Melamin tallerken dyb Ø2mm stabelbar GUL. RICE er det perfekte mærke, hvis du elsker farver. De farvestrålende melamintallerkener og keramiktallerkener er som deres andre køkkenartikler skabt med kærlighed.


Gøyale tallerkner i melamin fra Rice. Perfekt til piknik, båten eller til barn. Fargene på koppene fra Rice gir inspirasjon til lek og glede og egner seg godt både til barn.


Kombiner gjerne tallerkenen med andre deler i serien for et komplett sett. Rice sætter kolorit på hverdagen med festligt mønstret og ensfarvet melamin i holdbare farver. Rice borddækning er perfekt til børn med spisestel, tallerkener. Das bruchsichere Material eignet sich super für unterwegs und im Umgang. Middagstallerken fra Rice i melamin.


Supre tallerkener , veldig holdbare, leder ikke varme, tåler å vaskes gang på gang uten at de blir slitt. This dish is perfect for a big cake, a lovely. Flat tallerken i melamin med nydelig motiv av blomsterbarna fra Elsa Beskow. Barnetallerkenen har en sklisikker silikonlist under og passer både til varm og kald mat. Dyp tallerken fra Rice i rosa og rød med stjerne mønster til alle de sjarmerende og søte jentene.


Rice lager produkter med en rekke vakre farger og mønstre.

DKK (ekskl. moms) Vis produkt. Men hva er egentlig melamin , og er det trygt? Vi tok en prat med Culinas produktansvarlige Ole Terje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.