fredag 22. mai 2020

Norrøna storkjøkken bergen

Restaurant, hotell og storkjøkkenutstyr. Rask levering, ferdig tollet. Norges Sportsbutikk På Nett! Sesongens nyheter er her. Falketin Trollveggen, Lofoten og mange på lager!


Vi vil gjerne hjelpe deg med kjøkkenutstyr og storkjøkkenutstyr. Kontakt oss gjerne direkte! Vi er en totalleverandør av kjøkkenutstyr og storkjøkkenutstyr. Søk norrøna storkjøkken på kart. Norrøna storkjøkken AS fra , Hordaland.


Trening- og friluftsklær hos Miinto. Alltid dagers angrerett og gratis retur. Sammenlign pris med oss! Vi søker Montør til vår avd. NORRØNA STORKJØKKEN BERGEN AS.


Easily share your publications and get. Komplett kjøkken levert av MP Storkjøkken. Stort utvalg og rask levering! Bergen , Oslo, Harstad og Bodø.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Utvidet firma- og kredittinformasjon. Comenda LF322M oppvaskmaskin i rustfritt stål for storkjøkken , 230V 3fas, mangler en knapp, brukt. For både proff og hobby kokken. Alt innen storkjøkken og kjøkkenutstyr.


Her er det produkter innenfor friluftsliv,. Vi har alt innen Storkjøkkeutstyr som ismaskin, oppvask, gassovn, rustfriebenk, varmelampe, vannkjølere,kjøl,frys,vinskap,oppvaskmaskin. Vi har lang erfaring med prosjektering av storkjøkken ,innredning og teknisk utstyr innen det private og det offentlige, - alt fra skoler til. Prosjektering, tegning og levering til storkjøkken. Salg, service og vedlikehold på storkjøkkenutstyr.


Butikken ligger rett ved siden av nordgående Eog vi har gode parkeringsmuligheter. Vårt formål er å drive med planløsninger, prosjektering og leveranser av totalløsninger av utstyr for ethvert storkjøkken. Hoteller, restauranter, caféer.


Norrøna storkjøkken bergen

Nå blir samarbeidet enda tettere om produkter, salg og marked. Utstyr til storkjøkken med blant annet kaffemaskiner, buffetbor serveringsdisker, rustfrie innredninger, griller og mer. Haugesund Storkjøkken AS er utstyrsleverandør til det profesjonelle kjøkken.


Vi er ca 1ansatte og representerer ledende produsenter i bransjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.