onsdag 22. april 2020

Tinta kjøkken

Tinta kjøkken

Få funksjonalitet og dansk design til lave priser med Kviks kjøkkenserie Tinta. Hos Kvik gir vi deg muligheten til å få et kult og personlig kjøkken. Med de rene linjene og ubrutte lyse overflatene signaliserer det minimalistiske, hvite Tinta - kjøkkenet overskud enkelhet og eksklusivitet. Tinta kjøkken med ripebestandig folie i ni forskjellige design som kan skiftes ut, skap, sokkel og benkeplate,.


Cadesign form developed this 3D advertising film for one of the leading Danish kitchen manufacturer Kvik, which presents their new kitchen line Tinta. Denne Pinnen ble oppdaget av Fleur Betlem. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Join the play with Tinta ” was the central theme and the starting point, when Cadesign form had to develop a new presentation video for Kvik’s. Bildene er tatt hos fornøyd kunde. Hvis du skal montere tilpasninger i ditt Tinta-kjøkken , er det avgjørende at dette gjøres før den vannrette alulisten avkortes under benkeplaten.


Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Vi hadde en fin middag på Tinta : god pizza og flott vintreet. Vi var på terrassen og utsikten er flott.


Tinta er et kjøkken hvor det er lagt vekt på en stram linjeføring i en enkel og presis møbelstil. Kjøkken Italiensk, Pizza, Internasjonalt,. Man kan selv variere kjøkkenets uttrykk ved å skifte. Drømmer du om nytt kjøkken ? Tinta Wood er Kviks nyeste tilskudd innen minimalistiske kjøkken med kant.


Tinta kjøkken

Den naturlige askefineren gir kjøkkenet varme og struktur – en perfekt. Attractive new in the Tinta range by Kvik. The horizontal and vertical profiles give your kitchen a sharp look in a design that will stand the test of time. Har vært en runde og sett på kjøkken hos HTH, Kvik og IKEA.


Har funnet noen typer vi liker godt, men har støtt på et problem. Vi ser for oss lyst kjøkken , helst. Jeg kjøpte et Kvik Mano kjøkken på Kvik Lier ved Drammen, og fikk alt til avtalt tid.


Tinta kjøkken

Har i etterkant supplert med en ny front for oppvaskmaskin, som. La de organiske naturmaterialene fra Tinta Wood gi kjøkkenet personlighet, liv og struktur. Hvilket kjøkken er dette? Hvorfor er dette favoritten? I stilen natur vil du som standard få et dansk designkjøkken levert av Kvik.


Selve kjøkkenet og hvitevarene er vi utrolig fornøyd med og familien nyter det nye kjøkkenet som er. Serien heter Tinta og er kjent for sine rene linjer. Et kult kjøkken er mer enn skap, benkeplate og hvitevarer. Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Finn riktig farge og maling her.


Mange har vel byggelån og må gjøre det på denne måten uansett, det måtte i alle fall vi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.