torsdag 9. april 2020

Smart oppbevaring bad

Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp Interiør for enhver smak. Da vil du ikke gå glipp av disse kreative ideene som gir deg masse smart oppbevaring. For ordens skyl sørg for smart oppbevaring på badet.


Den kan settes inn i både nye og gamle bad og kles med akkurat de flisene du synes passer best.

I mange boliger er det trangt om plassen på badet, og enten badeværelset ditt er stort eller lite gjelder det å finne praktiske systemer som gjør det lett å. Er du så heldig å ha et romslig baderom, behøver ikke oppbevaring være et problem. Da kan du investere i dype og gode baderomsmøbler som rommer alt du trenger. Her er oppbevaringstipsene til små bad. Baderomskommode fra Aspen bad med innebygget lader til barbermaskin eller elektrisk tannbørste.


Unik oppbevaring på soverommet som er smart og i tillegg ser bra ut! Boligmani gir deg de beste tipsene internett har å by på – for smart oppbevaring og et ryddig hjem. Vårt luftigste servantskap AIR med benstativ i hvitt byr på smart oppbevaring.

Her i den smaleste varianten, cm. Smart solbrilleholder til bilen. Festes enkelt i bilens solskjerm. Blogger og boligstylist Anna Truelsen var lei av kaos på vaskerommet og etter å ha endret både oppbevaringsløsningene og noen. Få smarte tips til oppbevaring på studenthybelen eller små leiligheter.


Et stige-oppheng på veggen tar ingen plass på et lite bad ,. Få ting opp fra gulvet, og utnytt veggene til smart oppbevaring. Dette frigir nyttig gulvplass, holder baderommet ryddig og gjør det også enklere å rengjøre. Dette er bokser i plast som kommer i mange ulike størrelser. Unngå kaos i stuen: Få tips til smart oppbevaring av leketøy. I stuen er et lekeområde med oppbevaringsplass et must for mange familier med.


Badekarpanelet Stowaway fra britiske GW. Oppbevaring til lave priser. Trenger gangen din sårt en liten oppussing? Se disse smarte tipsene som er billige for lommeboka.


Les vår reportasje smarte tips til små bad , så får du verdifulle råd. I et lite bad er smarte baderomsmøbler med oppbevaring alfa og omega.

Hos MAXBO finner du større og mindre bokser og esker til oppbevaring. Ting har et stort utvalg av småting og interiør til badet. Vi fører mange populære merker! De passer helt perfekt til små flasker og krukker, som det også er mange av på et bad.


Et personlig preg med fokus på det vesentlige. Nå presenterer Vedum et fargerikt og kompakt miljø i den nye baderomsserien Mezzo, designet av Jesper. Innredning av et lite bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.