torsdag 12. mars 2020

Lysslynge

Smarte produkter til høy kvalitet og gode priser. Lyslenker og lysslynger på nettet! Kjøp på nett eller butikk. Stort utvalg og alltid gode priser. Danmusikk har alt av Lysslanger!


Lysslynge med varmhvite LED-pærer.

Lys opp hus og hage med en flott belysning. Skap effektfull belysning med denne batteridrevne lysslynge n. Slyngen kan brukes både innen- og utendørs og har tidsurfunksjon. System LED lysslynge ekstra lys 5m varmhvit. Trenger du en lysslynge til jul som går på strøm eller batteri? Vi har flere slynger i et rikt utvalg.


Se vår nettside for juleslynger! Belysning kan skape en deilig atmosfære, og en unik følelse. Derfor, belysning er en viktig på de fleste fester.

Når du har selskap – enten det avholdes i et. Spar - - PÃ¥ Varer NÃ¥! Finn Enkelt Nettets Beste Priser. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Her finner du lys til å skape god stemning både ute og inne.


Vi mange forskjellige slynger til både inne- og utebelysning. Finnes med to forskjellige motiver: solsystem og planeter eller enhjørninger. En billig lysslynge som bruker 3AA batterier og som er anvendelig. Bruk den til å lyse opp antikviteter, oppsatser eller dekorasjoner eller gjør seom jeg har gjort. Sølvfarget og batteridrevet lysslynge for enkel og dekorativ lyssetting innendørs.


Kan bygges ut med ekstra slynge på lamper. Skal du pynte opp til fest? Festkompaniet har pynt til enhver anledning! Lekker kjede av lysende rosa hjerter.


Utrolig stilig lysslynge som kan ligne på snøballer. BATTERIDREVET LYSSLYNGE LED VARMHVIT Batteridrevet lysslynge med varmhvite LED-lys, lysfunksjoner og timer med standardinnstilling timer på og timer av. Reservepære til lysslynge med eller lys og transformator. Nydelig lysslynge i gull farge med julekuler og stjerner på en Dew Drop slynge.


Vakker til både borddekorasjon, til blomsteroppsatser eller til hyller og vinduer.

Ledningslengde til kontakt 1cm. Perfekt til å lage fin julestemning med utendørs! For å bli med i trekningen av denne så må dere. Slyngen tennes automatisk når det mørkner og lyser i det tidsintervallet den er stilt inn på.


Er du på jakt etter en stilig lysslynge er du kommet riktig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.