onsdag 4. mars 2020

Kjøleskap støy db

Rask levering og super service! Nå vet jeg at nyere kjøleskap støyer mer enn gamle. Nevnte kjøleskap er oppgitt til dB.


Kjøleskap støy db

I praksis betyr dette at med mer enn dB forskjell mellom to lydkilder, vil lydnivået være bestemt av den sterkeste kilden. Subjektiv oppfatning av støy. Om en liker mye høy og rar støy fra kjøleskap så kan jeg anbefale Hotpoint ariston.


Eg skulle hatt eit nytt kjøleskap der det aller viktigaste er støy. Jeg kjøpte for to dager siden et kjøleskap der. Min mor hadde gått til innkjøp av ovennevnte skap med db.


Kjøleskap støy db

Det er et godt påskudd for å investeer i et nytt dersom det har begynt å dra på årene. Vi har mange elektriske apparater i hjemmet, og enkelte gir fra seg mer støy enn andre. At det skråler fra programmet som står på TV’en er jo ganske naturlig. Støy måles i desibel som forkortes dB.


Se addresser nederst på siden. Jeg reklamerte og fikk nytt kjøleskap. Mener det var db mitt også hadde, men det var ikke det som var årsaken. Det var ikke durelyden som var problemet,.


Kjøleskap støy db

Unngå dyre feilkjøp, les her om det beste kjøleskapet og kjøp rett med en gang. Se alle aktuelle kjøleskaptester. Sammenlign pris med oss! Produktene er sortert ut fra energiforbruk, men du kan selv velge å sortere dem etter egne kriterier. Les mer om våre utvelgelseskriterier her.


Impulse har i regelverket vært brukt ved måling av støy fra skytebaner og gjelder fortsatt. Vi bruker informasjonskapsler (cookies). Det er muligens litt andre teknikker i bruk når to amerikanske forskere lager et kjøleskap som går på lyd. Det må stå på alle fire bein,.


Dermed sikres det at skapet på ingen måte er forstyrrende i forhold til støy. Det ujevne underlaget kan føre til at det blir ekstra press på sidene, noe som vil resultere i støy og bankelyder. Bosch har i tillegg valgt å utstyre kjøleskapet med LED-lys. Lager kjøleskapet ditt ulyder?


Lydnivået under drift er bare dB (A). Direkte fra eget lager til lavpris. Fornyet satsing mot støy.


LG Assistansebibliotek: Hvor mye støy avgir kjøleskapet ? Lær om produktinnstallasjon, vedlikehol og feilsøking ved å bruke våre søkealternativer. Støy øker risikoen for ulykker og kan. Kjøleskap med minst mogleg støy ? Alle som utsettes for støy ,. I de fleste norske kjøkken er det et kjøleskap med.


De fleste store modeller av kombiskap ligger på rundt dB ,. Vårt øre opplever en lyd på 1dB som smertefull.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.